Barchemseweg 5, LOCHEM

Barchemseweg 5 B - Lochem

AAN RUIMTE, PRIVACY EN GROEN GEEN GEBREK!

Deze HALF-VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WONING in “oud” Lochem heeft veel te bieden. De woning ligt aan een autoluw hofje en is door de hoge groene heg nauwelijks zichtbaar vanaf de Barchemseweg.

De royale, moderne, onderhoudsvriendelijke en veel privacy biedende woning is omringd door groen. Je ervaart bijna het gevoel buitenaf te wonen terwijl de woning op loopafstand ligt van het stadscentrum en omringd wordt door historische panden.

De woning zelf is ook verrassend. Moderne elementen zoals de glazen puien van de grond tot het plafond die een zee van licht bieden aan de voorzijde. Wit gestukadoorde muren die overlopen in de zijkant van de woning waar zich de voordeur bevindt en die daar een modern, landelijk gevoel oproepen. De combinatie met strakke dieprode stenen maken de woning tot een stijlvol modern geheel.

Via de zijkant van de woning is er toegang tot de rustig gelegen achtertuin met groot terras. In de tuin ervaar je veel privacy. Het tuinhuis biedt voldoende bergingsruimte. Mocht u een overkapping wensen dan is dit eenvoudig te realiseren.

Begane grond: De woning kenmerkt zich ook aan de binnenkant door de grote ruimtes, veel privacy en de ruime opzet. Op de begane grond aan de voorzijde is de lichte vierkante woonkamer met eikenvloer en gashaard. Aan de achterzijde een tuingerichte half open keuken met schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, een tegelvloer met vloerverwarming en biedt voldoende plek voor een grote eettafel. Via de ruimte tussen de woonkamer en keuken is er toegang tot voordeur en de hal met modern toilet enerzijds en de garage anderzijds.

Verdieping: Op de verdieping is het comfort, ruimte en privacy wat kan worden ervaren. De slaapkamers zijn meer dan gemiddeld van afmeting. De masterbedroom is zeer ruim en heeft een prachtig hoog plafond. Grote vaste inbouwkasten met extra bergruimte erachter zorgen voor een opgeruimd geheel.

Via een kamer die nu dienst doet als kleding- en werkkamer is er toegang tot een slaapkamer aan de achterkant. Ook deze kamer is voorzien van grote inbouwkasten. Twee dakramen zorgen voor ruim voldoende licht in de kamer. De andere grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is rechthoekig van vorm en heeft eveneens een hoog plafond.

De vierkante riante badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche, twee wastafels en een toilet. Onder het werkblad in de badkamer bevinden zich achter deuren de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

Via de vlizotrap is er toegang tot de ruime zolderberging waar men goed in kan staan. De zolder heeft een betonvloer en kan indien gewenst worden voorzien van dakramen of een dakkapel.

Hebben de foto’s, film en tekst uw interesse gewekt? Tijd om de woning in werkelijkheid te beleven. Wij hopen spoedig van u te horen en leiden u met alle plezier rond in deze ruime en prettige woning. Tot gauw!

Bouwjaar:1999. Perceel: 515 m². Inhoud: ca. 600 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m².
Verwarming: CV Remeha (2011). Isolatie: volledig geïsoleerd. Energielabel: B (voorlopig).

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Barchemseweg 5 b - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    515 m²
  • Inhoud:
    600 m³