Barchemseweg 4, LOCHEM

Lochem - Barchemseweg 4

MONUMENTALE WONING MET DIEPE TUIN!

Liefhebber van karaktervol wonen? Dan moet u zeker naar dit juweeltje kijken! Deze half-vrijstaande monumentale gezinswoning uit 1903 ligt op een markant en centraal punt in Lochem. Aan de voorzijde heb je uitzicht op de levendigheid van het centrum, aan de achterzijde uitzicht op de diepe tuin met veel privacy. De paneeldeuren, de prachtige originele tegelvloer, erker, sierlijsten, massief eiken visgraatvloer en glas-in-lood ramen zijn de details die sfeer geven aan dit prachtige huis. De luxe van de keuken met het Smeg fornuis, de drie mooi afgewerkte slaapkamers en badkamer maken het helemaal af. Aan de achterzijde van de woning is een serre aangebouwd met een grote glazen schuifpui. Ziet u zichzelf hier in het voorjaar al genieten van de zon? Neem dan contact op voor een bezichtiging.

Onderverdieping: Provisiekelder vanuit hal te bereiken. Tweede kelder met toegang vanuit de overdekte achter entree.
Begane grond: Hal met originele tegelvloer, bordestrap, luxe toilet en kelder. Toegang naar de keuken met 7-pits Smeg gasfornuis met drie ovens, afzuigkap, granieten aanrechtblad, koelkast en vaatwasser.
Vanuit de hal is de toegang naar de lichte eetkamer met erker en woonkamer. Voor de knusse winteravonden is in beide kamers een gietijzeren haard (ter overname) aanwezig. In de serre komt veel licht binnen door de schuifpui en ramen aan de zijkanten. De serre en de woonkamer kunt u van elkaar scheiden door het sluiten van de schuifdeur.
1e Verdieping: Overloop. Twee ruime slaapkamers met beide openslaande deuren naar een balkon. Beide kamers hebben een inbouwkast. Aansluiting voor de wasmachine en cv ketel. Luxe badkamer met prachtige Portugese tegelvloer, inloop-douche voorzien van regendouche, bad met uitzicht op de tuin en toilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
2e Verdieping: Overloop met velux dakraam. Ruime slaapkamer met dakkapel. Voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1908. Perceel: 337 m². Inhoud: ca 505 m³. Woonoppervlakte: ca. 115 m².
Remeha Calenta (Bouwjr. 2012). Dak- en gedeeltelijk glasisolatie.

lees meer +
€ 369.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Barchemseweg 4 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 369.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1903
  • Woonoppervlakte:
    115 m²
  • Perceeloppervlakte:
    337 m²
  • Inhoud:
    505 m³