Barchemseweg 2, LOCHEM

Barchemseweg 2 te Lochem

KLASSIEK MONUMENT MET UITSTRALING

Royale halfvrijstaande villa “Borneo” op markant punt.
De neoklassieke stijl van de villa spreekt tot de verbeelding, mede omdat het geheel zorgvuldig gerenoveerd is en stijlvol ingericht. En dat op een steenworp afstand het centrum van Lochem. In de tuin kunt u volop in alle privacy genieten. Om de hoek het natuur gebied de Paaschberg. Daar start menigeen zijn of haar wandel- of fietstocht.
Unieke kenmerken zijn mede de fraaie originele tegelvloer, klassieke sierlijsten, glas in lood ramen, stucplafonds, paneeldeuren en de massief eiken visgraatvloer. De luxe van een dichte keuken met een mooie granitovloer, vijf slaapkamers en een eigentijdse badkamer maken de woning compleet en geschikt voor eenieder.
Kortom het beste van vele werelden!

Het perceel biedt ook het nodige. Parkeren is mogelijk voor twee auto’s op eigen terrein.
De fraai aangelegde tuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt volop privacy, mede vanwege de fraaie beukenhaag. Er zijn meerdere zitjes gecreëerd waar u heerlijk in de zon dan wel in de schaduw kunt genieten van deze heerlijke woonplek.

Onderverdieping: provisiekelder
Begane grond: Hal met originele tegelvloer en toegang naar provisiekelder. Luxe wandcloset met fontein welke volledig is gerenoveerd in 2021. Lichte, landelijke keuken met plavuizen vloer, gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Tuingerichte woonkamer met terrasdeuren, schouwhoutkachel en visgraat parketvloer. Studeer-annex speelkamer met vaste kasten schouw.
1e verdieping: Overloop. Twee royale slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een balkon aan de achterzijde. Beide kamers zijn voorzien van een vaste kasten(wand).
Luxe badkamer met vloerverwarming, ligbad, regendouche, dubbele wastafel en zwevend toilet.
2e verdieping: Overloop met aansluiting voor de wasmachine, droger en de CV opstelling. Twee éénpersoonsslaapkamers en een ruime tweepersoonsslaapkamer.
Bergruimte achter de knieschotten en op vliering.

Bouwjaar: 1868, gemeentelijk monument. Perceel: 373 m². Inhoud: ca. 808 m³.
Woonoppervlakte: 192 m². Verwarming: HR-CV Nefit Topline (2001). Isolatie: gedeeltelijk glas en – dak
Bijzonderheden: gehele buitenzijde recentelijk geschilderd.

lees meer +
€ 549.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Barchemseweg 2 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1868
  • Woonoppervlakte:
    192 m²
  • Perceeloppervlakte:
    373 m²
  • Inhoud:
    805 m³