Badhuisweg 7, LOCHEM

Deze woning is verkocht.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over ons als verkopend makelaar.

Lochem - Badhuisweg 7

MARKANTE VILLA MET LIFT NABIJ DE SUPERMARKT

Unieke en markante vrijstaande villa met grote garage (1996). Oorspronkelijk gebouwd begin 20e eeuw (1916) onder architectuur van G.J. Postel en een kleine eeuw na dato compleet gerenoveerd en geïsoleerd tot een hedendaagse villa. Na een kleine 20 jaar behoeft de villa wel (periodiek) onderhoud om het in goede staat te houden en blijft het woongenot hierdoor op lange termijn gewaarborgd. Verrassend veel leefruimte met sfeervolle woonkamer (ca. 60 m²) voorzien van een balken plafond, erker en leisteenvloer met vloerverwarming. Levensloopbestendig is deze woning ook zeker, want met twee extra werk- annex slaapkamers op de begane grond en na het realiseren van een badkamer heeft u het volledige woonprogramma op de begane grond. Toch liever slapen op de verdieping? Dankzij een eigen lift, is de verdieping ook toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 (eenvoudige) badkamers. De tuin is overzichtelijk en biedt volop privacy. De brede, eigen oprit leidt naar de vrijstaande garage (1996) met een oppervlakte van 45 m² en extra opslagruimte op de zolder. Een unieke en rustige plek tegen het stadscentrum van Lochem met supermarkten, basisscholen, openbaar vervoer en schouwburg op loopafstand.

Veel privacy rondom de woning met een hek omheind en een oprit welke leidt naar de stenen garage. De garage is voorzien van een zolder waardoor u extra bergruimte heeft.
Vanuit de woonkeuken zijn er openslaande deuren die direct toegang geven tot de tuin, dit creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van uw tuin en buiten naar binnen haalt en andersom.
Er zijn meerdere terrassen met zitjes, dit biedt verschillende plekken om buiten te ontspannen, te dineren of te genieten van de zon.
Verder is de tuin voorzien van een waterpuls- en sproeisysteem (werking onbekend), dit kan handig zijn voor het besproeien van planten, bloemen en het onderhouden van het gazon. Het zorgt voor een geautomatiseerde manier om de tuin te bewateren, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Onderverdieping: Provisie- annex wijnkelder.
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en hoekfontein. Woonkamer met houtkachel. Woonkeuken met 7-pits Stoves gasfornuis met 4 ovens, afzuigkap, vaatwasser, boiler, koelkast, houtkachel, vaste kast, 3 lichtkoepels en openslaande tuindeuren. Bijkeuken met tuindeur. Slaapkamer met vaste kasten en wasruimte (ideaal voor omzetting naar badkamer). Wasruimte met uitstortgootsteen en wasmachine- en drogeraansluiting. Kantoor annex 2e Slaapkamer. De lift is vanuit de woonkamer toegankelijk.
De begane grond is voorzien van een leistenenvloer met vloerverwarming (m.u.v. de slaapkamer).
1e Verdieping (zowel per vaste trap en lift te bereiken): Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met dakraam. Badkamer met hoekbad, douche, wastafel, bidet, en 2e wandcloset. Tweede (eenvoudige) badkamer voorzien van een douche, wastafel, 3e toilet, dakraam en balkondeur.
2e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. Bergzolder met CV opstelling.

Bouwjaar: 1916. Perceel: 588 m². Inhoud: ca. 935 m³. Woonoppervlakte: ca. 243 m². Verwarming: Nefit HR-CV (2000).
Glas-, vloer-, muur- en gedeeltelijk plafond- en dakisolatie. Energielabel: D.

lees meer +
€ 695.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Badhuisweg 7 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 695.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1916
  • Woonoppervlakte:
    243 m²
  • Perceeloppervlakte:
    588 m²
  • Inhoud:
    1002 m³