Albert Hahnweg 87, LOCHEM

LUXE MET 5 SLAAPKAMERS!

Half vrijstaande gezinswoning met inpandige garage voorzien van zolder. De woning is recent voorzien van zonnepanelen, nieuw sanitair, keuken en complete tuinaanleg. De begane grond beschikt over vloerverwarming, een sfeervolle, lichte woonkamer met een luxe open keuken, op de verdiepingen maar liefst 5 slaapkamers. Een zeer comfortabele woning welke goed is onderhouden en veel ruimte biedt. Riante garage welke ca. 8 meter diep is en voorzien is van een (berg)zolder. De diepe achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd en beschikt over twee ruime terrassen, zowel aan de achtergevel als achterin de tuin. Het gazon en de hoge bloembakken maken het een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin.
Direct naast de supermarkt gelegen centraal in de stad Lochem, op een paar fietsminuten van het stadscentrum en buitengebied. Lochem biedt verder meerdere sportaccommodaties, basisscholen, treinstation en zelfs een middelbare school.

PERCEEL
Aan de voorzijde een de fraaie voortuin en lange oprit voor 2 auto’s. Garage met bergzolder.
Verzorgde achtertuin welke onderhoudsvriendelijk is en voorzien is van twee mooie terrassen. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt een fraai geheel.

INDELING
Begane grond: L-vormige hal met zowel de voor- als achterdeur. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime, lichte woonkamer met (extra) veel ramen en mogelijkheid voor openhaard. Luxe keuken met AEG koel-vriescombinatie, Quooker, Neff apparatuur: inductie-kookplaat, afzuigkap, stoomoven met inschuifbare deur, combi-oven en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en plavuizenvloer. Inpandig te bereiken, multifunctionele garage (ca. 26 m²) met dubbele deuren, tuindeur en zolder.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan een met ingebouwde kast. Luxe badkamer met bad, wandcloset en wastafelmeubel voorzien van brede spoelbak met dubbele kranen.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop. Berging met CV ketel. Twee ruime slaapkamers beide voorzien van een dakraam. De verdieping is voorzien een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1979. Perceel: 270 m². Inhoud: ca. 540 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m².
Verwarming: Remeha HR-CV combiketel (Bouwjr: 2019). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: C (excl. zonnepanelen). Zonnepanelen: 10 stuks.

lees meer +
€ 300.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Albert Hahnweg 87 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    270 m²
  • Inhoud:
    540 m³