Albert Hahnweg 30, LOCHEM

Lochem - Albert Hahnweg 30

VEELZIJDIG EN ROYAAL WONEN!

Unieke, vrijstaande villa (maar liefst 1.340 m³) met volledige onder keldering, aangebouwde garage en riant bijgebouw (2003) annex atelier met inpandig zwembad. Hoogwaardig gebouwd (1992) met royale vertrekken zoals de slaap- en badkamer op de begane grond, de fitnessruimte en bar in de kelder welke over een eigen toegang beschikt en de 2 logeer- annex kinderkamers en 2e badkamer op de verdieping. Ideaal voor gezinnen of levenslustige/hobbyende 50-plusser. Een aangename stek in de overzichtelijke, besloten achtertuin met groot terras, vijverpartij en meerdere zitjes. Het bijgebouw (ca. 63 m²) is gerealiseerd als overdekt zwembad (momenteel onder vlonders verstopt) waarbij het de laatste jaren dienst doet als atelier-/ tuinkamer-/ kantoor.
Aan het begin van de Albert Hahnweg gelegen op loopafstand van het stadscentrum, de supermarkt en basisschool. Kortom, deze woning heeft veel te bieden!

Eigen oprit aan de voorzijde met parkeermogelijkheid of parkeer in de aangebouwde garage, ideaal in bijvoorbeeld de winter zodat u niet hoeft te krabben.
Aan de zijkant van de woning een aangebouwde veranda met gezellig terras, te bereiken via de achtertuin of middels de schuifpui vanuit de woonkamer. De tuin heeft verder een speelse indeling met meerdere zitjes, diverse bomen en struiken en een vijver.

Indeling:
Begane grond: Entree. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met schouw, haard, erker en schuifpui naar half overdekt terras. Woonkeuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, boiler en koelkast. Ruime slaapkamer met vaste kast en schuifpui naar de tuin. Ruime badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel. Bijkeuken voorzien van vaste kast en tuindeur.
De gehele begane grond (excl. slaapkamer) is voorzien van een marmervloer met vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop met dakraam. Twee ruime slaapkamers beide voorzien van een dakkapel. Badkamer met douche, wastafel en dakraam. Separaat toilet met wandcloset en fontein. Bergzolder te bereiken via de slaapkamer.
2e Verdieping: Vlizotrap naar bergzolder.

Souterrain: Hal met bergruimte. Werkruimte. Fitnessruimte. Ontspanningsruimte met bar, vaste kastenwand en deur naar trap. Toegang vanuit de hal en een tweede, eigen opgang vanuit de achtertuin.
Bijgebouw: Ruim bijgebouw met meerdere mogelijkheden, denk aan een praktijk/kantoor aan huis, een tuinkamer of een zwembad. Vroeger is deze ruimte een inpandig zwembad geweest. Opslagruimte met CV ketel. Toilet met zwevend wandcloset en fontein.

Bouwjaar: 1992. Perceel:600 m². Inhoud: ca. 1.340 m³. Woonoppervlakte: ca. 266 m² (inclusief souterrain van ca. 100 m²).
Verwarming: Nefit Excellent (2011). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B. Bijzonderheden: Rondom rolluiken en een centraal stofzuigsysteem.

lees meer +
€ 600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Albert Hahnweg 30 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1992
  • Woonoppervlakte:
    266 m²
  • Perceeloppervlakte:
    600 m²
  • Inhoud:
    1340 m³