Albert Hahnweg 18, LOCHEM

Lochem - Albert Hahnweg 18

VRIJSTAAND MET 5 (SLAAP)KAMERS!

Vrijstaande, 30-jaren gezinswoning met oprit, stenen garage, stenen schuur en sfeervolle veranda. Keurige, instapklare woning met luxe sanitair (2018), maar liefst 5 (slaap)kamers en een sfeervolle L-vormige woonkamer met openhaard. Het bijna 50 meter diepe perceel heeft een even grootte voor- als achtertuin waarbij het geheel sfeervol is aangelegd met meerdere parkeerplaatsen aan de voorzijde en een privacy volle, besloten achtertuin met als ‘kers op de taart’ een luxe veranda. Op loopafstand van het Lochemse stadscentrum, supermarkt, basisscholen en het bosrijke buitengebied een centrale en geliefde woonlocatie.

Fraaie voortuin en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Achtertuin gelegen op het Noordoosten met meerdere zon- en schaduwplekken. Heerlijk genieten van rust en privacy onder de veranda en toch op loopafstand van het centrum.
Zowel voor- als achtertuin met zorg aangelegd.
In de stenen schuur is voldoende ruimte voor (tuin)gereedschap met zelfs een extra verdieping.
De stenen garage (aan het einde van de oprit) is voorzien van sectionaaldeur, betonvloer, elektra, zolder en geïsoleerd dak.

Indeling:
Onderverdieping: luik vanuit de woonkamer naar kelder.
Begane grond: Entree aan de achterzijde. Hal met plavuizenvloer. Toilet met wandcloset en fontein. Berging met wasmachine- en droger aansluiting. Ruime L-vormige woonkamer met openhaard, veel lichtinval en PVC vloer. Open keuken met 4-pits keramische kookplaat, natuursteenblad, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en vriezer.
1e verdieping: Ruime overloop met game hoek. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kast. Luxe badkamer (2018) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele spoelbak, 2e wandcloset en vloerverwarming.
2e verdieping: Via vaste trap te bereiken tweede verdieping. Overloop. Twee ruime slaapkamers voorzien van dakramen en bergruimte achter het knieschot.

Bouwjaar: 1934. Perceel: 409 m². Inhoud: ca. 455 m³. Woonoppervlakte: ca. 125 m².
Verwarming: HR-CV combiketel (2008). Isolatie: Glas-, muur- en dakisolatie. Energielabel: G (achterhaalt, maar nog geldig t/m 2025).

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Albert Hahnweg 18 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1934
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Perceeloppervlakte:
    409 m²
  • Inhoud:
    455 m³