Westermark 81, LAREN

Laren Gld.- Westermark 81

RIANT WONEN MET UITZICHT

Nagenoeg vrijstaande, middels inpandige garage geschakelde gezinswoning (2008) met carport, mogelijkheid voor 6 slaapkamers en volledig onderkelderd. Een verrassend huis met rondom kunststof kozijnen voorzien van rolluiken, volledig geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen, zeer energiezuinig en rondom voorzien van veel ramen voor natuurlijk daglicht. Hoogwaardig en comfortabel wonen.
Ideaal met werkkamer op de begane grond welke ook (toekomstig) kan dienen als slaap- en badkamer gelijkvloers. Direct vanuit de openslaande terrasdeuren bereikt u het terras. Welke perfect op het zuiden is gesitueerd, voorzien is van veranda doek en een schitterend vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen. Absoluut uniek! In rustige, kindvriendelijke straat aan de rand van het dorp Laren gelegen met alle faciliteiten op loopafstand. Het NS station Deventer is perfect per bus bereikbaar, en ook de snelweg A1 ligt op slecht 10 autominuten. Kortom een veelzijdige woning op een briljante plek.

Onderverdieping: Middels vaste trap vanuit de hal te bereiken, afsluitbaar souterrain onder de gehele woning.
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Straatgerichte woonkamer met erker, stookkanaal en houtkachel. Complete woonkeuken met openslaande terrasdeuren. Bijkeuken met pantry en tuindeur. Tweepersoons slaapkamer annex werk- of speelkamer met tuindeur. Inpandige garage met elektrische sectionaaldeur. Gehele begane grond (excl garage) voorzien van vloerverwarming en plavuizenvloer.
1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast. Eigentijdse badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming. Tweede toilet met wandcloset en fontein. Verdieping voorzien van PVC vloer.
2e Verdieping: Ruime overloop met knieschotten en dakraam. Bergzolder annex washok met wasmachineaansluiting, CV ketel en wastafel. Slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Bouwjaar: 2008. Perceel: 388 m². Inhoud: ca. 1.090 m³. Woonoppervlakte: ca. 215 m².
Energielabel: A+. Bosch HR (2008), Nibe warmtepomp en 14 zonnepanelen.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Westermark 81 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2008
  • Woonoppervlakte:
    215 m²
  • Perceeloppervlakte:
    388 m²
  • Inhoud:
    1090 m³