Veldhoenkamp 9, LAREN

DEGELIJK EN VOLLEDIG GEISOLEERD
Goed onderhouden, vrijstaande gezinswoning met separate werk- annex speelkamer op de begane grond en vrijstaande stenen garage en berging. Afgelopen decennia nagenoeg compleet gemoderniseerd en geïsoleerd, comfortabel (in de lasten) wonen met o.a. 12 zonnepanelen en energielabel. De lichte woonkamer kijkt fraai uit in de boomrijke Elsmaat en beschikt over een gezellige houtkachel. De werk-annex speelkamer en bijkeuken maken de begane grond compleet. Het rechthoekige perceel bemeet zo’n 500 m² en heeft een privacy volle achtertuin op het oosten met een gezellige veranda, welke uitnodigt voor lange, borrelavonden of een barbecue.
De Veldhoenkamp is een rustige straat tegen het dorpscentrum van Laren. Het dorp Laren voorziet in alle woonbehoeften zoals een supermarkt, slagerij, bakker, 2 basisscholen en een rijk sport- en verenigingsleven. Daarnaast ligt het centraal tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen met goede verbindingen zowel per auto als openbaar vervoer.
Deze leuke woonlocatie komt voor het eerst na ruim 50 jaar beschikbaar, kom kijken en laat u verrassen.

PERCEEL
Het perceel van 497 m² biedt een ontspannen en gezellige sfeer. U kunt met de auto tot achteraan het erf en rechtstreeks naar de stenen garage en berging. De garage is voorzien van elektrische deur.
Rondom de woning ligt een verzorgde tuin met een overkapping en diverse plekken waar je kunt genieten van de zon of juist een schaduwplekje.

INDELING
Begane grond: Hal met trapopgang en verdiepte trapkast. Toiletruimte met wandcloset. Woonkamer met inbouwhaard, balken sierplafond, tuindeur en parketvloer. Luxe, halfopen keuken met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-oven). Bijkeuken met wasmachine, droger, vriezer en tuindeur. Aan de voorzijde een werk- annex speelkamer bereikbaar vanuit de woonkamer.
1e Verdieping: Ruime overloop. Vier slaapkamers waarvan twee met vaste kast(en) en één met toegang tot het balkon. Badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, wandcloset en wastafelmeubel.
2e Verdieping: Vaste trap naar ruime zolderkamer voorzien van dakraam. Mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te realiseren.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1971. Perceel: 497 m². Inhoud: ca. 570 m³. Woonoppervlakte: ca. 153 m² (inclusief zolder).
HR-CV combiketel (2010). Dak-, muur-, vloer- en glasisolatie. Energielabel: C. Bijzonderheden: 12 zonnepanelen.

lees meer +
€ 549.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Veldhoenkamp 9 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    153 m²
  • Perceeloppervlakte:
    497 m²
  • Inhoud:
    570 m³