Velddijk 2, LAREN

HOOGWAARDIG EN COMFORTABEL
Charmante, nieuw gebouwde (2001) woonboerderij Oosterink met vrijstaande kapschuur voorzien van dubbele garage en berging. Van buiten in authentieke stijl gebouwd met half rietgedekte kap, kruisverband metselwerk, ontlastingsbogen en luiken, maar van binnen begin 21e eeuw met optimale isolatie, energie label A, vloerverwarming en een compleet woongenot gelijkvloers. Het hoofdgebouw beschikt over 3 ruime slaap- en 2 badkamers, in het bijbouw welke momenteel als werk- en 2e woonkamer fungeert zijn alle aansluitingen voor een gastenverblijf, inwoning of bed & breakfast. Rondom is onder tuin- en landschapsarchitectuur zo’n 5.000 m² siertuin aangelegd met kruiden- en moestuin, grote vijverpartij, boomgaard, meerdere borders en diverse zitjes om te genieten van het natuurschoon. Privacy en rust met magnifieke vergezichten over het Gelderse coulisselandschap. Mogelijkheid om bijna 2 hectare weiland aansluitend bij te kopen. Op zeer fraaie locatie en korte afstand tot het gezellige dorp Laren gelegen de ideale buitenplaats. De (klein)kinderen fietsen zo naar het dorp of sport, en de snelweg A1 ligt op zo’n kleine 10 autominuten om vervolgens met een uur in Amsterdam te zijn.

PERCEEL
Optimale erfindeling rondom de centraal gesitueerde woonboerderij.
De doordachte belijning in aanplant start al bij binnenkomst via het toegangshek met statige vlaggenmast en de ruime grind oprit waarbij u kunt kiezen om uit te stappen voor de deur of door te rijden naar het bijgebouw.
De belijning loopt door in de borders langs het fraaie gazon, de fruitboomgaard en beukenhaag rondom de kruiden- en moestuin.
Maar bovenal biedt de siertuin volop doorkijkjes naar de achtergelegen weilanden welke aansluitend bij gekocht kunnen worden tot een totaal erf van bijna 2,4 hectare.

BIJGEBOUWEN
Kapschuur (2001): in gebinten uitgevoerde constructie met pannen dakbedekking, stenen voet en houten wanden. Vijf compartimenten waarvan 2 garages, 1 open compartiment voor paardentrailer en/of aanhanger en ruime berging voorzien van krachtstroom en beregeningscomputer (voor de tuin). Op de kapschuur liggen 16 zonepanelen (2022 – 400 Wp).
Tuinhuis: houten tuinhuis met veranda.

INDELING
Onder verdieping: Vanuit de bijkeuken te bereiken provisiekelder.
Begane grond: Centrale hal met zowel een voor- als achterdeur. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer voorzien van plavuizenvloer, openslaande terrasdeuren en stookkanaal. Woonkeuken met plavuizenvloer, Boretti 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, magnetron, koelkast en tuindeur. Centrale bijkeuken met wasmachineaansluiting, keldertoegang en CV opstelplaats. Ruime tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer. Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e wandcloset en wastafel.
In het bijbouw is een 2e woon- zitkamer met openslaande terrasdeuren en vlizotrap naar bovengelegen bergzolder. Twee werkkamers waarbij er reeds aansluitingen zijn om een extra badkamer te creëren voor een gastenverblijf of bed & breakfast.
1e Verdieping: Overloop met bergruimte achter het knieschot. Twee royale slaapkamers met dakkapel, dakraam en bergruimte. Tweede badkamer met douche, wastafel en wandcloset.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2001. Perceel: ca. 5.000 m² (uit te breiden tot 23.682 m²).
Inhoud: ca. 955 m³. Woonoppervlakte: ca. 236 m². Verwarming: 2 Nefit HR-CV combiketel’s (2001 en 2023).
Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 16 zonnepanelen.

lees meer +
€ 1.250.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Velddijk 2 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.250.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    236 m²
  • Perceeloppervlakte:
    23682 m²
  • Inhoud:
    955 m³