't Veld 23, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht door Beltman Makelaars B.V.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

ROYAAL BINNEN EN BUITEN!

Uitgebouwde, half vrijstaande gezinswoning met dakkapel, carport en tuinhuis. Hoogwaardige bouw uit eind 90-er jaren met ruim 150 m² woonoppervlakte, werkkamer en bijkeuken in voormalig garage en 4 slaapkamers op de verdieping. Het geheel verdient wat aandacht, maar is voorzien van eigentijds sanitair en volledige isolatie. Het perceel meet bijna 300 m² en beschikt over een eigen opgang naar de privacy volle achtertuin op het Oosten met volop ruimte voor spelen, terras en/of moestuin. Rustig wonen in een bosrijke omgeving.
Gelegen aan een autoluw hofje met voldoende parkeer- en speelgelegenheid, alsmede directe uitloop naar het bos. Heerlijk wonen in buurtschap Exel op zo’n 3 kilometer van het Lochemse stadcentrum dat mede te bereiken is via een doorsteek in landgoed Ampsen. Uitstekende uitvalswegen richting de snelweg A1 en nabij het treinstation van Lochem.

PERCEEL
Aan de voorzijde treft u de oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s, waarbij u ook onder de carport kunt parkeren. De groene voortuin is voorzien van meerdere struiken, planten en een boompje dat beschutting biedt.
De besloten achtertuin en geen directe achterburen biedt u veel vrijheid. De tuin is gesitueerd op het oosten en voorzien van sierbestrating en heeft een speelse indeling.
Onder de (eenvoudige) houten veranda geniet u in de schaduw en uit de wind. Verder is er een aangebouwde (fietsen)berging en een houten tuinhuis, ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime L-vormige woonkamer met stookkanaal en massief eiken parketvloer. Tuingerichte keuken met 4-pits inductiekookplaat met grillplaat, afzuigkap, vaatwasser, stoomoven, combi-oven, oven en openslaande tuindeuren. Bijkeuken met tuindeur. Hobbyruimte.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers voorzien van een laminaatvloer met v-groef. Badkamer met douche, meubel met dubbele wastafel en 2e wandcloset.

2e Verdieping: Zolder met CV ketel. Ruime slaapkamer met dakkapel en dubbele dakramen. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1996. Perceel: 292 m². Inhoud: ca. 525 m³. Woonoppervlakte: ca. 152 m².
Verwarming: Remeha HR-CV combiketel (Huur: € 22,95,- per maand). Isolatie: Volledig. Energielabel: B.

lees meer +
€ 300.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Veld 23 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    152 m²
  • Perceeloppervlakte:
    292 m²
  • Inhoud:
    527 m³