't Have 14, LAREN

GELIJKVLOERS AAN DE WEILANDEN
Vrijstaande semibungalow met inpandige, in spouw uitgevoerde garage voorzien van bergzolder. Midden 90-er jaren, degelijk gebouwd en in originele staat verkerend met 4 ruime slaap- en 2 badkamers. Levensloop bestendig dankzij volledig woongenot op de begane grond. De brede garage biedt legio mogelijkheden.
De zon draait de gehele dag om het huis waarbij de achtertuin zeer zonnig op het Westen is gesitueerd voor de avondzon op de achtergevel. Vanaf het terras kijkt u uniek over de achtergelegen weilanden, een absolute droom locatie. In rustig woonerf aan de rand van het dorp Laren gelegen met alle faciliteiten op loopafstand.
Het NS station Deventer is perfect per bus bereikbaar, en ook de snelweg A1 ligt op slecht 10 autominuten. Kortom deze woning heeft alles in zich voor een aangename toekomst.

PERCEEL
Wat een prachtig uitzicht. Vanaf het blauwe bankje geniet u van het uitzicht over de weilanden. De tuin is rondom de woning met veel groen. De achtertuin is gesitueerd op het westen.
Aan de voorzijde ruimtelijk zicht. Parkeren kan op eigen oprit of zelfs in de garage. Aangebouwde stenen garage met loop- en kanteldeur. Verder is de garage voorzien van een spouwmuur, (berg)zolder en een elektra aansluiting.
Eenvoudig houten tuinhuis, ideaal voor bijvoorbeeld de tuinkussens en het tuingereedschap.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Straatgerichte woonkamer met schouw, stookkanaal en gashaard. Eenvoudige woonkeuken met tuindeur. Tweepersoons slaapkamer met toegang tot de badkamer. Badkamer met douche, wastafel en doorloop naar toiletruimte. Ruime bijkeuken met tuindeur, provisiekast, uitstort gootsteen en wasmachine- en drogeraansluiting. Inpandige, ruime en in spouw uitgevoerde garage met tuin-, loop- en kanteldeur en vlizotrap naar boven gelegen bergzolder.

1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand. Tweede badkamer met bad, douche en wastafel. Tweede toilet met wandcloset en fontein. Bergruimte met CV opstelplaats.

2e Verdieping: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1995. Perceel: 576 m². Inhoud: ca. 715 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m².
Energielabel: B. Volledig geïsoleerd. Nefit HR-CV combiketel (ca. 2013).

lees meer +
€ 675.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Have 14 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 675.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    576 m²
  • Inhoud:
    715 m³