Rengersweg 21, LAREN

LIEFHEBBERS VAN BUITENLEVEN OPGELET!

Karakteristieke, half vrijstaande woning met dakkapellen, Mini Paddock Paradise en diverse bijgebouwen waaronder een werkplaats en meerdere paardenstallen. De compacte 30-er jaren woning heeft een praktische indeling met sfeervolle, lichte woonkamer voorzien van openslaande terrasdeuren en stookkanaal (voor houtkachel) en twee ruime slaapkamers op de verdieping. De bijzondere ligging direct aan de N332 tegenover het dorp Laren en met rechtstreekse uitloop (stapvoets of in draf) naar landgoed Verwolde maken deze woning uniek in zijn soort. De tuin biedt volop privacy en schitterende vergezichten over de landerijen.
Voor de paardenliefhebber is het totale perceel van bijna 4.000 m² al ideaal ingericht met weiland, longeerruimte en zand track. Vrij wonen met het comfort van het gezellige dorp Laren welke voorziet in een supermarkt, winkels, sportmogelijkheden, diverse horeca, basisscholen en een openbaar zwembad. Uitstekend bereikbaar met busverbinding naar Deventer CS of 5 autominuten van snelweg A1. Een stek die u moet ervaren.

BIJGEBOUWEN
Paardenstal (2019): 3 paardenboxen. Opslagruimte met vaste kast. Wasplaats met wasbak. Hoge carport voor trailer of camper.
Zolderruimte, ideaal voor het opslaan van hooi.
Achter gelegen Mini Paddock Paradise (worden paarden gestimuleerd om rond te lopen en kan zelf kiezen of ze binnen of buiten willen zijn).
Carport: Houten (eenvoudige) carport met berging en houtopslag.
Schuur (1990): Werkplaats annex opslagruimte met openslaande deuren.
Kokhuus: Vrijstaande, stenen berging.

PERCEEL
Aangelegd terras tegen de woning met een beschut zitje. Achter de paardenstal onder de boom een romantisch zitje met fruitbomen, er zijn appel- perenbomen en er is een notenboom.
Er is een gedeelde grondwaterpomp (met de buren).

INDELING
Begane grond: Hal met verdiepte trapkast. Toilet. Woonkamer met stookkanaal, parketvloer en openslaande tuindeuren. Keuken met afzuigkap, vaatwasser 4-pits gaskookplaat, oven koelkast en vriezer. Zijentree. Bijkeuken met wasmachineaansluiting en wastafel.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast (CV ketel). Twee slaapkamers met dakkapel en één met inbouwkast. Badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Bouwjaar: 1930. Perceel: 3.795 m². Inhoud: ca. 305 m³. Woonoppervlakte: ca. 76 m².
Verwarming: Remeha HR-CV combiketel (2018). Isolatie: Gedeeltelijk glas. Energielabel: G (oud label voor glas- en CV verbetering).

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Rengersweg 21 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    76 m²
  • Perceeloppervlakte:
    3795 m²
  • Inhoud:
    305 m³