Lendenweg 4, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

BUITEN WONEN NABIJ HET DORP!
Charmante, vrijstaande woonboerderij met kapschuur en het complete woongenot gelijkvloers. In 2007 is deze voormalig Schoppe (originele boerenschuur) compleet vernieuwbouwd tot zelfstandige woonboerderij met de perfecte combinatie van moderne gemakken en authentieke charme. De woonboerderij beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond, dat ideaal is voor mensen die graag op één niveau willen wonen.
Dit maakt het vooral aantrekkelijk voor 50 plussers die willen genieten van een comfortabele en overzichtelijke woning, maar ook gezinnen zullen de ruimte en het gemak van deze woning waarderen met extra slaapkamer(s) op de verdieping voor de kinderen of gasten. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming, energielabel B en met zonnepanelen op het dak bent u niet alleen duurzaam bezig, maar profiteert u ook van lagere energiekosten. Ruim 3.000 m² eigen grond rondom met meerdere terrassen, fraai aangelegde siertuin welke geflankeerd wordt door statige, oude eiken. Of u nu wilt ontspannen in de zon in uw eigen groene oase of een feestje wilt geven voor vrienden en familie, deze tuin biedt alle ruimte en mogelijkheden. Genieten zodra u uw eigen oprit oprijdt. Op fietsafstand van het gezellige dorp Laren, buiten wonen in een fijne bewoonde wereld. Het dorp biedt vele faciliteiten, o.a. basisscholen, supermarkt, bakker, slager en openlucht zwembad. De grote Hanzesteden Zutphen en Deventer bevinden zich op zo'n 15 kilometer afstand en zijn ook per openbaar vervoer te bereiken. Kortom, deze woonboerderij is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van moderne luxe, gelijkvloers wonen, buiten wonen en een prachtige omgeving. Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging!

PERCEEL
Deze tuin is ideaal voor mensen die willen genieten van de rust en het groen in een natuurlijke omgeving. Het perceel is maar liefst 3.000 m² groot en biedt daarom voldoende ruimte.
Het uitzicht over de prachtige landschappen, de fraai aangelegde, verzorgde tuin en de eiken bomen maken het plaatje compleet. Meerdere zitjes op de verschillende terrassen, voor altijd een plekje in of juist uit de zon.
De kapschuur met dubbele carport is een mooie toevoeging aan de woning, hier kunt u gemakkelijk uw auto(s), caravan of motor parkeren.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met gebinten en meerdere raampartijen. Open keuken met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Ruime slaapkamer met badkamer. Badkamer met whirlpool, douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset. Bijkeuken annex doorloop, ook geschikt als werkplek. Achterportaal met CV opstelling, uitstortgootsteen en tuindeur. Inpandige, hobbyruimte met openslaande (stal)deuren met verwarming, vaste trap naar de 1e verdieping en momenteel in gebruik als tuinkamer annex mancave.
De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming (m.u.v. de hobbyruimte).

1e Verdieping: Vaste trap naar voorzolder. Flinke doorloop (slaap)kamer met dakraam (wordt nu gebruikt als logeerkamer). Twee persoonsslaapkamer met dakramen en laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1965/ 2007 (gerenoveerd). Perceel: 3.083 m². Inhoud: ca. 778 m³. Woonoppervlakte: ca. 168 m². Verwarming: Nefit Smartline (2007).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B. Bijzonderheden: 22 zonnepanelen (2022).

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lendenweg 4 a - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    168 m²
  • Perceeloppervlakte:
    3083 m²
  • Inhoud:
    778 m³