Lendenweg 4, LAREN

Lendenweg 4 - Laren GLD.

Compleet gerenoveerde, half rietgedekte woonboerderij met flinke, multifunctionele kapschuur. Volledig woonprogramma gelijkvloers aanwezig met een lichte woonkamer en keuken aan de voorzijde met uitzicht over eigen weiland. Bijna 1 hectare grond rondom met fraaie oprit, fruitboomgaard, siertuin en diverse zitjes rondom. Voldoende ruimte voor kleinvee of paarden met reeds 2 paardenboxen in de schuur. De woning is altijd goed onderhouden. Lage maandelijkse woonlasten dankzij goede isolatie en 28 zonnepanelen. Schilderachtige vergezichten over het Gelderse coulisselandschap, maar in gezellige buurt op nog geen kilometer van het fijne dorp Laren Gld. Alle voorzieningen, rechtstreekse busverbinding naar Deventer en binnen 10 autominuten van de snelweg A1 maken het samen een aantrekkelijke woonlocatie.

Royale tuin rondom welke is voorzien van diverse terrassen, zodat u heerlijk onder het genot van een kopje koffie kunt genieten van het grandioze uitzicht.
De eigen oprit komt uit bij de woning en ruime schuur. De schuur is voorzien van 2 paardenstallen, een garage en heeft een vaste trap naar de (hooi)zolder.
In de tuin staan allerlei leuke fruitbomen zoals appel-, peer- en pruimbomen. Ook is er een grote tuinkas aanwezig. Ideaal voor de echte tuinliefhebber, hier kunt u echt van het buitenleven genieten!

Begane grond: Ruime hal met vaste kast en kelderkast. Toilet met zwevend wandcloset en fontein. Ruime woonkeuken met 6-pits Boretti gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, vaste buffetkast, tuindeur en luik naar bergzolder. De woonkeuken is voorzien van een Vietnamese hardstenen vloer. Woon- en eetkamer voorzien van een parketvloer en open haard. Slaapkamer met luik naar bergzolder. Ruime badkamer met douche en wastafelmeubel. Werkruimte met wastafel, tuindeur en dakramen. Inpandige ruime schuur (vroeger de deel). De volgende vertrekken op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming: de woonkeuken, de ruime hal, de badkamer en de werkruimte.
1e verdieping: Overloop met dakraam. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en wandcloset. Drie slaapkamers waarvan twee met dakramen en één slaapkamer met inloopkast. Ruime bergzolder.

Bouwjaar: 1884 (in 2008 compleet gerenoveerd). Perceel 9.230 m². Inhoud ca. 1.145 m³.
Woonoppervlakte ca. 215 m². HR-CV combiketel (2005). Volledig geïsoleerd. Energielabel C.

lees meer +
€ 748.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lendenweg 4 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 748.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1884
  • Woonoppervlakte:
    217 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9230 m²
  • Inhoud:
    1145 m³