Koeslagstraat 2, LAREN

Laren Gld. - Koeslagstraat 2

VEELZIJDIG EN VERRASSEND!

Compleet onderkelderd, vrijstaand woonhuis met dubbele inpandige garage welke volledig in spouw is uitgevoerd en is voorzien van een zolder. Het geheel is hoogwaardig gebouwd, beschikt over een energielabel B, is rondom voorzien van kunststof kozijnen en biedt vele mogelijkheden zoals gelijkvloers wonen, een werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers op de verdieping, chillroom- c.q. mancave in de kelder en nog eens 188 m² stallingsruimte inpandig (eventueel middels autolift vanuit de garage te bereiken). Ongekend en uniek. Het overzichtelijke perceel biedt volop parkeerruimte naast elkaar aan de voorzijde en een zonrijke zij- en achtertuin met meerdere privacy volle terrassen.
Aan een rustige straat in het centrum van Laren met directe uitloop naar het buitengebied. Het dorp Laren is voorzien van alle dagelijkse behoefte zoals een supermarkt, slager, bakker, twee basisscholen, 7 auto minuten van snelweg A1 en openbaar vervoer naar station Deventer. Kortom, fijn wonen met de mogelijkheid voor wonen en werken aan huis.

Onderverdieping: Hal met plavuizen. Heerlijke chillroom of mancave met plavuizenvloer en stookkanaal voor een houtkachel. Royale stallings- en opslagruimte, wat voor meerdere doeleinden te gebruiken is.
Begane grond: Overdekte entree. L-vormige hal met plavuizenvloer en vide. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met eiken parketvloer, schuifpui naar terras en inbouw Leemkachel met pizzaoven. Half open, handgemaakt keuken met kook schiereiland richting de zithoek, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, apothekerskast, granieten werkblad en plavuizenvloer. Ruime bijkeuken met tuindeur, doorloop naar inpandige garage en keukenblok. Dubbele, in spouw uitgevoerde garage met eenmaal elektrische- en eenmaal handmatige garagedeuren. Vaste trap naar bovengelegen zolder en opening (om grote zaken) naar het souterrain te transporteren. Lichte werk- annex gasten- of slaapkamer aan de voorzijde met eigen douche voorziening.
1e Verdieping: Overloop met brug naar dakkapel. Vier slaapkamers waarvan twee met dakkapel en één met vaste kast. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafelmeubel en zwevend toilet.
2e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar. Ruime bergzolder.

Bouwjaar: 1997. Perceel: 545 m². Inhoud: ca. 1.300 m³. Woonoppervlakte: ca. 196 m².
Overig inpandig: ca. 188 m² (garage, zolder en kelder). Nefit Ecoline (1997). Volledig geïsoleerd. Energielabel: B.

lees meer +
€ 625.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Koeslagstraat 2 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 625.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    196 m²
  • Perceeloppervlakte:
    545 m²
  • Inhoud:
    1300 m³