Horstweg 6, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

ROYALE MOGELIJKHEDEN!

Charmante, vrijstaande woonboerderij met twee wooneenheden, fraai verbouwde Schoppe en werktuigloods. Het originele voorhuis beschikt over steensmuren, granitovloer en gaskachels, maar het achterhuis is in 2001 compleet verbouwd en geïsoleerd. De naast gelegen Schoppe (boeren schuur met gebinten constructie) is grotendeels geïsoleerd (2008) en ideaal voor een kantoor aan huis, atelier en/of gastenruimte. Vroeger twee woonbestemmingen (één is vervallen), welke in overleg met de gemeente Lochem vermoedelijk is terug te plaatsen. Een aantrekkelijke woonboerderij met veel mogelijkheden.
Bijna 1 hectare eigen grond te midden van de landerijen met schitterende vergezichten richting landgoed Verwolde, optimale privacy, een grote moestuin en speelse vijver en een groene oase met fraaie, oude boomopstanden.
Net buiten het bosrijke landgoed Verwolde gesitueerd tussen de dorpen Laren Gld, Markelo en Holten met het voorbij lopende Pieterpad’ers, hier is altijd iets te zien.

Voorhuis: Gang met vaste kast. Toilet. Woonkamer met schouw en vaste kasten. Eetkamer met schouw. Keuken met gasfornuis en afzuigkap. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kast. Serre met tuindeur en doorgang naar het gastenverblijf.
Achterhuis: Hal. Vaste kast met CV ketel. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met dakramen en tuindeur. Open keuken met gasfornuis, afzuigkap, koelkast en plavuizenvloer. Slaapkamer met dakraam en vaste kast. Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.
1e Verdieping: Overloop met dakraam. Toilet. Twee ruime slaapkamers met dakraam en toegang tot de berging(en). Kantoor met vaste kast en dakraam.

Schoppe: In 2008 nagenoeg compleet geïsoleerd en verbouwd naar de huidige staat. Fraai de gebinthoogte behouden en in het zicht.
Begane grond: Grote glaspui met tuindeur aan de achterzijde. Pantry. Toilet met fontein. Eigen CV installatie. Voorin nog twee bergingen en een origineel kokhuus met uitstortgootsteen, granitoblad, vaste kast en schouw. Vaste trap naar verdieping.
1e Verdieping: Vaste trap naar royale bergzolder.

Bouwjaar: 1931. Perceel: 9.644 m². Inhoud: ca. 1.000 m³ (exclusief Schoppe 435 m³).
Woonoppervlakte: ca. 235 m² (exclusief Schoppe 106 m²). Nefit HR-CV combiketel (2002 – achterhuis).
Gedeeltelijk glas-, muur- en dakisolatie. Energielabel: E (achterhuis) en F (voorhuis).

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Horstweg 6 en 6a - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1931
  • Woonoppervlakte:
    235 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9644 m²
  • Inhoud:
    1000 m³