Holterweg 60, LAREN

Holterweg 60 - Laren

BOSRIJK VERSTOPT

Knusse, vrijstaande bungalow met veel buitenruimte, een aangebouwde berging, overkapping en prachtig uitzicht. De bungalow is traditioneel en degelijk gebouwd, in 1997 en rondom goed geïsoleerd. Er zijn 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Het perceel van maar liefst 9.050 m² met rondom een geweldig uitzicht en een eigen ‘bos’ is zeker sprookjesachtig te noemen. Door de ruimte rondom de woning zijn er volop uit- en aanbouw mogelijkheden. Verscholen aan het eind van een zandweg met volop privacy, maar naast de provinciale N332. Met landgoed Verwolde (bijna) in de achtertuin en het dorp Laren op een paar minuten afstand gelegen maakt dit tot een perfecte plek. Zin in een sportief potje tennis, voetbal of om baantjes te zwemmen? Het zwembad en diverse sportaccommodaties zijn om de hoek gelegen. Het gezellig dorp Laren biedt een heerlijke bakker, een supermarkt, basisscholen en diverse horeca. Er is altijd iets te beleven!
Altijd al willen wonen op een sprookjesachtige locatie? Kom dan snel kijken!

Hier kunt u uw lol op… Houdt u van tuinieren, bent u fan van kleinvee of een moestuin? Dan is deze tuin zeer geschikt voor u. Een prachtige tuin rondom en een mooi uitzicht over de landerijen. Of neem plaats onder de overkapping aan de zijkant van de woning en geniet.
Kortom, een mooi stekkie nabij het dorp.

Indeling:
Onder verdieping: Vanuit de slaapkamer via luik te bereiken. Kelder met twee compartimenten.
Begane grond: L-vormige hal. Toilet met hoekfontein. Woonkamer met gezellige openhaard en estrikkenvloer. Open eenvoudige keuken met afzuigkap en gasfornuis. Slaapkamer met vaste kastenwand, twee Velux dakramen en een vaste Ahorn houten trap naar de vliering. Ruime slaapkamer met luik naar onder verdieping.
Aangebouwde stenen berging met CV opstalplaats en wasmachineaansluiting.
De woning is voorzien van glasvezel, paneeldeuren, luiken (rondom) en een grondwater puls.

Bouwjaar: 1997. Perceel: 9.050 m². Inhoud: ca. 300 m³. Woonoppervlakte: ca. 51 m². Verwarming: HR-CV Remeha (2014).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B (voorlopig).

lees meer +
€ 395.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Holterweg 60 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    51 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9050 m²
  • Inhoud:
    300 m³