Heuvelstraat 2, LAREN

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

VRIJSTAAND EN IN-STAP-KLAAR
Compacte, vrijstaande gezinswoning met vrijstaande garage, bijkeuken en balkon. Afgelopen decennia volledig gemoderniseerd en geïsoleerd. Lichte leefruimte met ruimtelijk uitzicht en openslaande terrasdeuren naar de achtertuin. Ideale, houten garage (ca. 18 m²) met dubbele deuren en elektra. Fraai aangelegde tuin rondom met meerdere terrassen, gazon, kleurrijke borders en een sproeisysteem op eigen grondwaterbron, ideaal voor de warme zomers. Verder biedt de achtertuin op het noordoosten veel vrijheid en privacy doordat u geen directe inkijk heeft. Heeft u een caravan of camper? Geen probleem, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Gelegen in de kern van het dorp Laren met alle faciliteiten binnen handbereik. Laren beschikt over een goede busverbinding naar Deventer CS, directe uitrijmogelijkheid naar de snelweg A1, twee basisscholen en alle basisfaciliteiten voor een aangename woonlocatie.

PERCEEL
Fraai aangelegde achtertuin welke gesitueerd is op het noordoosten. De tuin is voorzien van meerdere bomen, planten, struiken en gazon. Een groot terras tegen de woning, waar u heerlijk kunt dineren of geniet achterin de tuin op het terras van een kopje koffie. Keuze uit zon of schaduw.
De lange oprit leidt naar de houten garage en biedt voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder vanuit de hal te bereiken.

Begane grond: Hal met keldertoegang. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met openslaande terrasdeuren. Open keuken met kookeiland voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met wasbak, vaste kastenwand, wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeuren.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en stuc plafond.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kast en balkondeuren. Badkamer met douche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en vloerverwarming. Balkon aan achterzijde.

2e Verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap met CV opstelplaats.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1958. Perceel: 338 m². Inhoud: ca. 415 m³. Woonoppervlakte: ca. 92 m².
Remeha HR-CV (2014). Glas-, muur-, dak en gedeeltelijk vloerisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 385.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Heuvelstraat 2 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 385.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1958
  • Woonoppervlakte:
    92 m²
  • Perceeloppervlakte:
    338 m²
  • Inhoud:
    415 m³