Het Schoneveld 19, LAREN

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

COMFORTABEL & UITGEBOUWD
Uitgebouwde, ruime hoekwoning met dakkapel, houten berging met veranda. Gebouwd in 2016 met hoogwaardige materialen en optimale isolatie, voor veel wooncomfort. Dankzij de 18 zonnepanelen heeft u ook nog eens lagere maandlasten. Door de uitbouw (2,40 meter) beneden veel ruimte met tuingerichte woonkamer en een luxe keuken. Ook boven is er veel ruimte, op de 1e Verdieping drie slaapkamers en op de 2e Verdieping dankzij de dakkapel een vierde slaapkamer en voorzolder met veel bergruimte. De achtertuin heeft een perfecte zonligging met een houten berging.
De aangebouwde veranda biedt een (beschut) heerlijk plekje. Aan ruim opgezette, groene straat gelegen waardoor u aan de voorzijde ook veel vrijheid heeft. In gewilde woonwijk nabij het gezellige dorp gelegen. Laren heeft veel te bieden, o.a. een supermarkt, bakker, sportvoorzieningen en diverse horeca.

PERCEEL
Sfeervolle achtertuin met royaal terras, gazon en veranda. L-vormige houten berging met veranda. Voldoende berg- en/of klusruimte in de schuur, echt verrassend ruim.
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten en heeft een perfecte zonligging. Nette, onderhoudsvriendelijke en toch groene tuin. Royaal terras tegen de woning, waar u kunt kiezen dankzij het zonnescherm of u in de zon of juist de schaduw wilt zitten.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Uitgebouwde, tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. Luxe keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, close in boiler, vaatwasser en koelkast.
De begane grond is voorzien van een gietvloer met betonlook.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en voorzien van airconditioning. Badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Voorzolder met dakraam, bergzolder, berging achter de schotten, Cv opstelling en wasmachine- en drogeraansluiting.
Vierde slaapkamer dankzij de dakkapel. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2016. Perceel: 207 m². Inhoud: Ca. 430 m³. Woonoppervlakte: Ca. 117 m². Verwarming: HR-Cv (2016).
Isolatie: Volledig. Energielabel: A. Zonnepanelen: 18 stuks.

lees meer +
€ 395.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Het Schoneveld 19 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2016
  • Woonoppervlakte:
    117 m²
  • Perceeloppervlakte:
    207 m²
  • Inhoud:
    430 m³