Exelseweg 15, LAREN

Deze woning is verkocht.
Lees hier de beoordeling van de verkoper.






MODERN TEGENOVER HET BOS!

Vrijstaande, royaal uitgebouwde gezinswoning met vrijstaande garage, dubbele carport en veranda. Eigentijdse woning dankzij in 2002 onder architectuur van Maas uitgevoerde aan- en uitbouw. Wat het geheel maakt tot een praktische, ruime en lichte woning. Sfeervolle woonkamer met Frans zandstenen schouw, openslaande tuindeuren, erker en uitzicht op het bos. Maar liefst 4 (slaap)kamers op de verdieping en extra bergruimte op zolder of in de (provisie)kelder. Aan ruimte is er hier geen gebrek, zowel binnen als buiten. Het perceel is maar liefst 714 m2 groot en de achtertuin is meer dan 20 meter diep. Het geheel is fraai aangelegd met veel privacy en de achtertuin op het noordwesten. Achterin een gezellige veranda, kippenhok en vijvertje. Speelse indeling met meerdere zitjes en veel groen. Tegenover het bosrijke landgoed Ampsen gelegen, waar u heerlijke wandelingen kunt maken. Het buurtschap Exel ligt op slechts 10-fietsminuten van het stadcentrum van Lochem. De landstad Lochem heeft een NS station, (voortgezet)onderwijs, uitgebreid winkel- en sportaanbod. Kortom, rustig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

PERCEEL
Aan de voorzijde kunt u parkeren op eigen terrein. Dubbele aangebouwde carport en stenen garage met bergzolder, welke beide veel ruimte bieden.
De tuin is fraai aangelegd en goed onderhouden met groot (speel)gazon, meerdere plantenbakken, bomen en struiken. Speelse indeling met meerdere, privacy volle terrassen.
Vrijstaande houten veranda met een ruimte voor het haardhout.
Kippenhok met ren, lekker elke dag een vers eitje.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder (ca. 4 m²) vanuit bijkeuken te bereiken.

Begane grond: Hal met plavuizenvloer. Toilet met wandcloset. Ruime woonkamer met parketvloer, erker, Frans zandstenen schouw met openhaard en openslaande tuindeuren. Half open met suitedeuren afsluitbare keuken voorzien van Boretti fornuis met 6-pits inductiekookplaat en oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met CV-ketel, wasmachine- en drogeraansluiting en zijdeur.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Vier slaapkamers waarvan één met Frans balkon en één met vaste kastenwand.
Ruime badkamer douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een lamelparketvloer.

2e Verdieping: Vlizotrap (vanuit slaapkamer) naar vliering.

Bouwjaar: 1959. Perceel: 714 m². Inhoud: ca. 565 m³. Woonoppervlakte: ca. 152 m².
Verwarming: Rehema (2006). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Exelseweg 15 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1959
  • Woonoppervlakte:
    152 m²
  • Perceeloppervlakte:
    714 m²
  • Inhoud:
    565 m³