Dijkmansweg 4, LAREN

VOLLEDIG GEMODERNISEERD BOSHUIS
Vrijstaande, in 2012 volledig gerenoveerde recreatiewoning op eigen grond, fietsenberging en met lage parklasten. Een aantrekkelijk boshuis met een oppervlakte van 70 vierkante meter. Alle ruimtes zijn gelijkvloers en vormen dankzij de hoge en vele ramen een prettige, lichte ruimte. Het gehele huis is rondom geïsoleerd voor comfortabel recreëren. In het prachtige natuurgebied aan de rand van landgoed Ampsen, bevindt zich de woning op een unieke plek met maar liefst 1100 vierkante meter aan eigen grond. Aan beide zijden van de woning bevinden zich openslaande deuren, aan de noordkant uitkomend op een heerlijk zonnig en groot terras met veel privacy.

Gelegen op rustig, kleinschalig park “Het Exelloo” (25 bungalows) met lage jaarlijkse lasten waarbij u direct vanuit het park wandelend en fietsend de bosrijke omgeving van het uitgebreide landgoed kunt verkennen. Slechts enkele kilometers van het stadscentrum van Lochem. Lochem heeft een treinstation, schouwburg, openlucht theater, zwembad en bevindt zich op 10 autominuten van de snelweg A1 (afslag 26 Laren/Lochem).

INDELING
Begane grond: Hal met meterkast en garderobe. Toilet, CV-ruimte met wasmachine- aansluiting. Sfeervolle woonkamer met zitgedeelte openslaande tuindeuren en houtkachel. Luxe open keuken met vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer. Eethoek met openslaande tuindeuren naar groot zonnig terras. Tweepersoons slaapkamer met tuindeur. Modern luxe afgewerkte badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel en handdoekradiator. Tweede slaapkamer met wederom een eigen deur naar het terras. De gehele woning is voorzien van sfeervolle raampartijen en een authentieke houten vloer.

Bouwjaar: 1972, volledig verbouwd en gemoderniseerd in 2012. Perceel: 1.100 m². Inhoud: ca. 290 m³.
Woonoppervlakte: ca. 70 m². Verwarming: Vaillant HR CV ketel (2004).
Isolatie: Muur-, vloer-, dak- en volledige dubbele beglazing. Energielabel: in aanvraag.
Parklasten: € 160,- per jaar, coöperatieve VVE. Bijzonderheden: Recreatiewoning; permanente bewoning is niet toegestaan. TV/Telefoon/Internetaansluiting aanwezig.

lees meer +
€ 245.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dijkmansweg 4 11 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 245.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    70 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1100 m²
  • Inhoud:
    290 m³