Deventerweg 12, LAREN

Laren Gld. - Deventerweg 12F

APPARTEMENTCOMPLEX DE BANK
In hartje Laren wordt een compleet nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Kleinschalig (6 appartementen) voorzien van lift en hoogwaardige afwerking met luxe eigen (fietsen) berging, parkeerplaats en buitenruimte (balkon of loggia). Na verkoop van 4 van de 6 appartementen zal de huidige bebouwing worden gesloopt en een hoogwaardig, compleet nieuw gebouw worden gerealiseerd met de hoogste duurzaamheid- en isolatiewaarden. Gasloos en volledig voorzien van vloerverwarming. In de dorpskern van Laren. Het Gelderse Laren staat bekend om haar gemoedelijkheid, sfeervolle horeca en het groene buitengebied met volop fiets- en wandelmogelijkheden. De Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn ook per bus te bereiken.

NIEUW EN OVERZICHTELIJK!
Stijlvolle nieuwbouw in hartje Laren! Zeer comfortabel 2-kamer appartement voorzien van een lift, balkon en eigen berging en parkeerplaats. Zorgeloos kopen met complete inrichting zoals keuken, een badkamer en gastentoilet. Gasloos, hoogwaardige isolatie en volledig voorzien van vloerverwarming. Luxueus wonen op de verdieping, compleet gelijkvloers en eigen balkon (ca. 10 m²).
Aan de achterzijde gelegen van het kleinschalige, nieuw te bouwen complex “De Bank” in het gezellige dorpscentrum van Laren. Het Gelderse Laren staat bekend om haar gemoedelijkheid, sfeervolle horeca en het groene buitengebied met volop fiets- en wandelmogelijkheden. De Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn ook per bus te bereiken.

INDELING
Begane grond: Centrale, afsluitbare entree met trappenhuis, lift en brievenbus.

1e Verdieping: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Rustig aan de zij- en achterkant gesitueerde, lichte woonkamer met Frans balkon. Open, complete keuken. Ruime tweepersoonsslaapkamer met vaste (kleding)kast. Badkamer met douche, wastafel en 2e wandcloset. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2024. Woonoppervlakte: ca. 79 m². Warmtepomp en vloerverwarming. Volledig geïsoleerd.
Energielabel: A+++. Bijdrage VvE: € 100,- per maand. Bijzonderheden: Lift, balkon, eigen parkeerplaats & berging.

lees meer +
€ 395.000,-vrij op naam
Brochure downloaden
Deventerweg 12 f - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • koopsom
    € 395.000,- vrij op naam
  • Status:
    onder optie
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2024
  • Woonoppervlakte:
    79 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1335 m²
  • Inhoud:
    255 m³