Deventerweg 12, LAREN

Deventerweg 12d - Laren Gld.

APPARTEMENTENCOMPLEX DE BANK
In hartje Laren wordt een compleet nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Kleinschalig (6 appartementen) voorzien van lift en hoogwaardige afwerking met luxe eigen (fietsen) berging, parkeerplaats en buitenruimte (balkon of loggia).
Na verkoop van 4 van de 6 appartementen zal de huidige bebouwing worden gesloopt en een hoogwaardig, compleet nieuw gebouw worden gerealiseerd met de hoogste duurzaamheid- en isolatiewaarden. Gasloos en volledig voorzien van vloerverwarming.
In de dorpskern van Laren. Het Gelderse Laren staat bekend om haar gemoedelijkheid, sfeervolle horeca en het groene buitengebied met volop fiets- en wandelmogelijkheden. De Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn ook per bus te bereiken.

COMFORTABEL EN ROYAAL!
Verrassend ruime maisonnette (appartement met 2 verdiepingen) voorzien van een lift, riante loggia (24 m²) en eigen berging en parkeerplaats. Maar liefst 137 m² woongenot compleet inclusief keuken, badkamer en gastentoilet. Gasloos, hoogwaardige isolatie en volledig voorzien van vloerverwarming.
Zorgeloos wonen op de verdieping met luie trap naar de 2e verdieping, waarbij de 2e verdieping nog vrij kan worden ingedeeld met extra slaap- en/of werkkamers, en/of (gasten)badkamer. Op de 2e verdieping ligt de ruime loggia (ca. 24 m²), perfect gesitueerd op het zuiden.
Aan de straatzijde gelegen van het kleinschalige, nieuw te bouwen complex “De Bank” in het gezellige dorpscentrum van Laren. Het Gelderse Laren staat bekend om haar gemoedelijkheid, sfeervolle horeca en het groene buitengebied met volop fiets- en wandelmogelijkheden.
De Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn ook per bus te bereiken.

INDELING
Begane grond: Centrale, afsluitbare entree met trappenhuis, lift en brievenbus.

1e Verdieping: Ruime hal. Toilet met wandcloset en fontein. Straatgerichte, lichte woonkamer met Frans balkon. Open keuken met kook- en spoeleiland. Ruime tweepersoonsslaapkamer met directe toegang tot de badkamer. Badkamer met douche, wastafel en 2e wandcloset.

2e Verdieping: Vaste trap naar 2e verdieping. Loggia annex inpandig dakterras. Overige vrije ruimte.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2024. Woonoppervlakte: ca. 137 m². Warmtepomp en vloerverwarming. Volledig geïsoleerd.
Energielabel: A+++. Bijdrage VvE: € 100,- per maand.
Bijzonderheden: Lift, inpandig balkon/ patio, eigen parkeerplaats & berging.

lees meer +
€ 525.000,-vrij op naam
Brochure downloaden
Deventerweg 12 d - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • koopsom
    € 525.000,- vrij op naam
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2024
  • Woonoppervlakte:
    137 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1335 m²
  • Inhoud:
    450 m³