Deventerweg 1, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.




COMFORTABEL IN DE KERN
Verrassend ruimtelijk appartement op de 1e verdieping met eigen trapopgang, carport en fietsenberging. In 2015 gebouwde maisonnette (appartement met twee woonlagen) met aangenaam dakterras op het zuiden gesitueerd. Het woonoppervlakte van 61 m² voelt ruimer dan gedacht, mede dankzij de grote raampartijen en de open vide in de woonkamer. Ideaal voor één- of tweepersoonshuishoudens. Compleet geïsoleerd, rondom voorzien van kunststof kozijnen en comfortabel met vloerverwarming en airco van alle gemakken voorzien. Het dakterras ligt bijzonder aangenaam en heeft misschien wel het leukste uitzicht van Laren op het kloppende hart (de T-splitsing Deventerweg-Holterweg) van Laren en zicht op de terrassen van de horeca driehoek. Een locatie waar niets u ontgaat maar verscholen achter de aloude kastanjeboom volledig in rust en privacy. Wij nodigen u graag uit het van binnenuit te ervaren.

INDELING
Begane grond: Eigen voordeur en eigen opgang. Meterkast.

1e Verdieping: Voorportaal met zowel een voor- als dakterrasdeur. Woonkamer met openslaande terrasdeuren, vide en open spiltrap naar boven. Open keuken met granieten aanrechtblad, koelkast, combi-oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Toilet met wandcloset en fontein. Badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Eetkamer aan de voorzijde (oorspronkelijke slaapkamer). Gehele verdieping voorzien van PVC vloer met vloerverwarming.

2e Verdieping: Ruime slaapverdieping voorzien van laminaatvloer. Tweede toilet met wandcloset en fontein.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2015. Woonoppervlakte: ca. 61 m². CV Combiketel: Intergas HR (2015). Bijdrage V.v.E: € 85,- per maand. Energielabel: A.

lees meer +
€ 275.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Deventerweg 1 H - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 275.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2015
  • Woonoppervlakte:
    60 m²
  • Inhoud:
    170 m³