De Kotten 27, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht
Lees hier hoe de verkoper onze dientsverlening heeft ervaren

RIANT WONEN BINNEN EN BUITEN!

Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa (maar liefst 1.115 m³) met serre, balkons en dubbele inpandige garage en berging. Tuingericht wonen met serre en woonkeuken en suite, tevens beschikt de begane grond over een separaat slaap- annex werkkamer. Deze gezinsvilla is hoogwaardig gebouwd, optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, waardoor het perfect beantwoord aan de huidige energietransitie. Werken vanuit huis, of juist een gastenkamer? De dubbele, compleet geïsoleerde garage biedt volop mogelijkheden. Breed uitwaaierend perceel van bijna 1.200 m² met veel privacy, moestuin, groot (speel)gazon en meerdere terrassen met altijd een zon- of schaduwterras.
Aan een autoluw woonerf gelegen met fraai speelplantsoen om de hoek.
Het centrum van Laren is op loopafstand en biedt gezellige horeca, uitstekende slager, bakker en supermarkt. Het dorp beschikt over meerdere sportverenigingen, basisscholen en een buiten zwembad. Rechtstreekse busverbinding naar Deventer centraal en op slechts 10 autominuten van de snelweg A1. Zorgeloos wonen in groene omgeving.

Aan de voorzijde parkeermogelijkheid voor uw auto(s) en een laadpaal voor een elektrische auto. Royale garage met bergzolder en dubbele deuren, ideaal voor een oldtimer en/of hobby.
De achtertuin is verzorgd en voorzien van een ruim terras, gazon en prieel.

Indeling:
Begane grond: Lichte hal met dubbele glas-in-looddeuren en garderobe nis. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met vele ramen, serre, natuurstenen schouw met gashaard en openslaande terrasdeuren. Woonkeuken met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast. Kantoor annex slaapkamer. Bijkeuken met keukenblok en wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeur. Berging met uitstortbak en tuindeur. Inpandige garage met dubbele deuren en vlizotrap naar bovengelegen bergzolder.
De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer en grotendeels vloerverwarming. Meerdere ramen zijn voorzien van een screen.

1e Verdieping: Lichte overloop met deur naar balkon. Royale slaapkamer met vaste kast, wastafel en deur naar balkon. Badkamer met hoekbad, inloopdouche en wastafel. Separaat toilet met 2e wandcloset en fontein.
De verdieping is grotendeels voorzien van een PVC-vloer (kleinere kamers hebben vloerbedekking). Balkon aan de voorzijde. Tweede balkon direct aan de hoofdslaapkamer (boven de serre).

2e Verdieping: Overloop. Royale slaapkamer annex hobbykamer met drie dakramen, vaste kast en veel bergruimte. Berging.
De verdieping is grotendeels voorzien van PVC-vloer (in de berging vinylvloer).

Bouwjaar: 1999. Perceel: 1.193 m². Inhoud: ca. 1.115 m³. Woonoppervlakte: ca. 240 m². Verwarming: Remeha Calenta (2017).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 800.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Kotten 27 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 800.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    240 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1193 m²
  • Inhoud:
    1115 m³