Boerkamp 37, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren. 

STIJLVOL MET WERKKAMER GELIJKVLOERS!

Royale, vrijstaande gezinswoning (2007) met inpandige berging c.q. garage en houten schuur. Aansprekende 30-er jaar stijl met lichte woonkamer welke voorzien is van twee erkers, tuingerichte werkkamer en 4 ruime slaapkamers. De luxe, geïsoleerde berging biedt mogelijkheid voor een toekomstige slaap- en badkamer gelijkvloers. De dubbele openslaande terrasdeuren bieden directe toegang tot het terras welke perfect op het Zuidwesten is gesitueerd. De fraaie, volgroeide achtertuin biedt veel privacy en altijd een zon- en/of schaduwterras. De oprit heeft ruimte voor 3 auto’s (naast elkaar). De rustige woonwijk Boerkamp is ruim opgezet en op loopafstand van alle faciliteiten in het gezellige dorp Laren Gld.

In deze prachtige achtertuin is het echt genieten geblazen.
Rondom groene hagen en borders, maar met een groot (speel)gazon. Het grote terras biedt zicht op de hele tuin en heeft optimale privacy.
De prachtige notenboom staat centraal en geeft schaduw.

Indeling:
Begane grond: Hal. Ruime L-vormige woonkamer met twee erkers, fijne lichtinval en een laminaatvloer. Half open woonkeuken (Piet Boon) met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven, vaatwasser, koelkast, graniet werkblad en openslaande terrasdeuren. Werkkamer met tuindeur. Bijkeuken annex achterportaal met stortbak, tuindeur en toegang tot de inpandige berging. Toilet met zwevend wandcloset en fontein. Inpandige geïsoleerde berging/ garage met dubbele deuren.
1e verdieping: Overloop. Drie lichte slaapkamers waarvan één met inloopkast. Royale badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, 2e wandcloset en vloerverwarming.
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
2e verdieping: Royale overloop met dakraam, wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte. Ruime vierde slaapkamer met dakraam.
De 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloerbedekking.

Bouwjaar: 2007. Perceel: 760 m². Inhoud: ca. 725 m³. Woonoppervlakte: ca. 175 m².
Verwarming: Intergas HR-CV (2007). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: in aanvraag.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Boerkamp 37 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    175 m²
  • Perceeloppervlakte:
    760 m²
  • Inhoud:
    725 m³