Beuzelshoek 3, LAREN

Deze woning is succesvol verkocht
Lees hier hoe de verkopers onze dienstverlening hebben ervaren

BUITEN WONEN NABIJ HET DORP!

Charmante, vrijstaande woonboerderij met originele aardappelkelder, kokhuus en alsmede twee flinke, veelzijdige bijgebouwen (ca. ruim 400 m²). De woonboerderij heeft een overzichtelijk formaat welke begin jaren 90 is verbouwd naar de huidige situatie. Intern dient de woning compleet te worden gemoderniseerd. De woning ligt centraal op een breed perceel van bijna een halve hectare met veel fruitbomen, een groot speelgazon, volop privacy en schitterend uitzicht! Fantastische gesitueerd tussen de weilanden/landerijen op steenworpafstand van het dorp Laren en bosrijke landgoed Verwolde welke beide middels zand-/ fietspaden te bereiken zijn. Tevens is er een perfecte uitrijmogelijkheid naar de snelweg A1. Vrij wonen met het comfort van het dorp binnen 1 kilometer.

Kapschuur (1962) ca. 290 m² met 4-vaks verdeling en stenen aangebouwde garage. Ideaal voor stalling van caravan(s) en/of camper(s).
Voormalig varkensschuur (1964) ca. 134 m² in spouwmuur opgetrokken en verdeeld in verschillende compartimenten (stallen, werkplaats en opslag).
Kokhuus en aardappelkelder staan aan de voorzijde gesitueerd.
Veel parkeergelegenheid op eigen terrein (zowel binnen- als buiten) en volop magnifiek uitzicht en privacy. Meerdere hagen, (fruit)bomen en struiken op het perceel aanwezig, alsmede een groot (speel)gazon.

Indeling:
Begane grond: Hal met plavuizenvloer en toegang tot berging voorzien van CV opstelplaats. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime woonkamer met stookkanaal, schouw en parketvloer. Woonkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en laminaatvloer. Kleine slaap- annex werkkamer met doorgang naar de deel. Eenvoudige badkamer met bad, douche, wastafel en vloerverwarming. Voormalige deel annex inpandige berging met openslaande garagedeuren, loopdeur en gebinten in het zicht. Bijkeuken met wasmachine-aansluiting en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met dakkapel en vaste kastenwand en twee slaapkamers met dakraam. 2e eenvoudige badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Over de gehele lengte van de woning bergruimte achter de schotten.
2e Verdieping: Middels luik te bereiken bergzolder.

Bouwjaar: 1930. Perceel: 4.090 m². Inhoud: ca. 765 m³. Woonoppervlakte: ca. 159 m². Verwarming: Remeha Calenta (huur ketel).
Isolatie: Dak-, Glas- en gedeeltelijk muur. Energielabel: In aanvraag.

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Beuzelshoek 3 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    159 m²
  • Perceeloppervlakte:
    4090 m²
  • Inhoud:
    765 m³