Jufferdijk 14, KRING VAN DORTH

MACHTIGE PLEK BIJ LANDGOED DORTH
Vrijstaande en verrassende semibungalow met eigen weiland en stenen garage. De begane grond is in 2009 gemoderniseerd en voorzien van ruime slaap- en badkamer waardoor deze woning levensloopbestendig is geworden. De (bij)keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit alle ramen is er een fraai uitzicht op bos en/of (eigen) weiland, dagelijks genieten.
De originele verdieping is ruim en beschikt over 3 slaapkamers en extra bergruimte, ideaal voor een gezin of logees. Idyllisch gelegen tegen het bosrijke landgoed Dorth en aan de Haarbeek, deze unieke combinatie maakt het een bijzonder aantrekkelijke woonlocatie welke voor het eerst beschikbaar is. Met ruim 6.000 m² eigen grond voldoende ruimte voor kleinvee of eigen pony/ paard. De siertuin rondom biedt meerdere, rustgevende zitjes en geregeld bezoek van een eekhoorn of ree. Buiten wonen nabij de stad, want Hanzestad Deventer en de snelweg A1 bevinden zicht op slechts 10 autominuten.

PERCEEL
Maar liefst 6.241 m² eigen grond met siertuin en aansluitend weiland. Een zonrijke stek tegen de bosrand met prachtige vergezichten.
De vrijstaande bijgebouw in spouw uitgevoerd en voorzien van garage- en berging gedeelte.

INDELING
Begane grond: Hal met trapopgang. Toilet met wandcloset en fontein. L-vormige woonkamer met houtkachel en parketvloer. Woonkeuken met plavuizenvloer en verscheidene inbouwapparatuur zoals 4-pitsgaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combimagnetron. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand en aansluitend badkamer. Badkamer met hoekwhirlpool, douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset. Bijkeuken met CV-installatie, tuindeur en wasmachine- en drogeraansluiting.
1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en knieschot. Berging.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1969. Perceel: 6.241 m². Inhoud: ca. 585 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m².
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2009). Isolatie: Gedeeltelijk glas- en dak. Energielabel: E.
Bijzonderheden: Alle roerende zaken kunnen naar believen van verkoper achterblijven. Recht van overpad (dienend). Zelf-niet bewoningsclausule. Asbest dakbeschot.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Jufferdijk 14 - KRING VAN DORTH
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1969
  • Woonoppervlakte:
    156 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6241 m²
  • Inhoud:
    585 m³