Jufferdijk 12, KRING VAN DORTH

ÉÉN MET DE NATUUR
Deze fascinerende woonlocatie biedt een originele, compleet te renoveren (of amoveren) woonboerderij met bijgebouw en bakhuis. De authentieke bedstee, gebinten constructie en overige elementen uit begin 20e eeuw geven deze woonboerderij haar charme. De idyllische entree over een licht glooiend zandpad langs de Haarbeek nemen je mee naar een eigen paradijs waardoor je volledig een bent met de natuur. Het zien van reeën in je eigen tuin is ongetwijfeld een prachtige ervaring. De ruim 5.500 m² rondom biedt 100% privacy en rust, waarbij het grote zwembad nieuw leven kan worden ingeblazen om te genieten en ontspannen. Nabij het bos van landgoed Dorth gesitueerd met grandioos uitzicht over de weilanden, een bijzonder fraaie combinatie. Goed bereikbaar op nog geen 5 kilometer van de snelweg A1 en binnen 15 autominuten bereikt u de Hanzestad Deventer. Een uitdagend project op een grandioze locatie!

PERCEEL
De woonboerderij met Schoppe (originele boerenschuur met gebintenconstructie) ligt centraal op het perceel met rondom ruimte voor moes- en/of siertuin, maar ook kleinvee of paarden behoort tot de mogelijkheden. De vele, oude boomopstanden bieden schaduw en een rijke flora en fauna.
Het ovale zwembad van bijna 17,50 meter lengte is al even buiten gebruik, maar heeft twee jaar geleden nog voor veel vertier en plezier gezorgd. Alle apparatuur is nog aanwezig, maar verdient aandacht. De ligging achterop het perceel biedt volop zon en privacy. Grijpt u dit project aan?

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder (onder de eetkamer).

Begane grond: Hal. Dichte keuken met doorloop naar de deel. Begin 70-er jaren uitgebouwde eetkamer annex werkkamer. Woonkamer met hoog plafond, bedstee, stookkanaal, servies- en vaste kast. Twee slaapkamers. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Onverbouwde deel met originele gebinten constructie en openslaande staldeuren.

1e Verdieping: Eenvoudige verdieping annex bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1908. Perceel: 5.650 m². Inhoud: ca. 1.100 m³. Woonoppervlakte: ca. 77 m². Verwarming: Houtkachel.
Isolatie: Geen isolatie aanwezig. Energielabel: In aanvraag. Bijzonderheden: Alle roerende zaken kunnen na believen van verkoper achterblijven. Zelf-niet-bewoning-, ouderdom- en asbestclausule van toepassing.

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Jufferdijk 12 - KRING VAN DORTH
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 750.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  woonboerderij, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1908
 • Woonoppervlakte:
  77 m²
 • Perceeloppervlakte:
  5650 m²
 • Inhoud:
  1100 m³