Wilhelminalaan 8, HARFSEN

COMPLEET WOONPROGRAMMA GELIJKVLOERS
Uitgebouwde, vrijstaande 3-kamer bungalow met royale garage en carport.
Voorbereid op de toekomst met het volledig woonprogramma op de begane grond met 2 slaap- en 2 badkamers, ook praktisch voor logees.
In totaal zo’n 113 m² woonoppervlakte, waarbij de ruime en lichte woonkamer (ca. 36 m²) over ramen aan drie zijden beschikt en fraai uitkijkt over de eigen tuin. Middels openslaande terrasdeuren vanuit de woonkamer te bereiken aangebouwde veranda, de optimale verlenging van het buitenleven. Het perceel ligt comfortabel rondom de woning met ruime oprit, veel groen en privacy.
In de tuin zijn er veel plekjes te vinden waar u kunt genieten van de zon of juist van de schaduw. Ruime garage, ideaal voor uw auto en/of fietsen of juist om te hobbyen of te klussen. Met nagenoeg directe uitloop naar het bosrijke buitengebied van Harfsen een aangename en rustige woonlocatie. Het dorp Harfsen beschikt over een rijk verenigingsleven en ligt centraal tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Goed openbaar vervoer naar CS in Deventer en zo’n 10 autominuten van verkeersader A1 gelegen.

PERCEEL
Rondom de woning een groen perceel met aan de achterzijde een ruime en keurig onderhouden achtertuin. Hier kunt u beschut genieten. Het perceel is vrij gelegen en biedt behoorlijk privacy. Een strak gazon met robotmaaier. Er is ook een waterpuls, ideaal voor het bewateren van de tuin in de (droge) zomers.
Royale garage ( ca. 7,8 x 3,8 meter) biedt extra ruime en kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Aan de garage zit een aluminium carport en tegen de woning is een aluminium veranda gerealiseerd. Verder is er nog een houten tuinhuis, die fijn kan dienen als opslag voor bijvoorbeeld gereedschap en/of tuinkussens.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Lichte woonkamer met schouw met parketvloer en openslaande tuindeuren.
Woonkeuken met elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-vries combinatie, lichtkoepel, vaste kast, parketvloer en openslaande deuren. Royale slaapkamer met vaste kastenwand, openslaande deuren en eigen badkamer. Badkamer met douche en wastafel en doorloop naar toilet met fontein (het toilet is ook bereikbaar vanuit de hal).
Tweede, kleine slaapkamer met badkamer. Tweede badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Bijkeuken met uitstortbak, wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeur.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1958. Perceel: 875 m². Inhoud: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 113 m². Verwarming: Remeha HR CV (2013).
Isolatie: Glas, gedeeltelijk muur- en gedeeltelijk vloer. Energielabel: E. Bijzonderheden: Zelf-niet bewoningsclausule & ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Wilhelminalaan 8 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1958
  • Woonoppervlakte:
    113 m²
  • Perceeloppervlakte:
    875 m²
  • Inhoud:
    435 m³