Wikkemaatsweg 2, HARFSEN

Wikkemaatsweg 2 - Harfsen

GEWELDIGE WOONLOCATIE!

Subliem tussen de weilanden gelegen, vindt u deze zeer charmante, half-riet gedekte woonboerderij welke is voorzien van meerdere bijgebouwen. Met rondom grandioos uitzicht over de landerijen en een perceel van maar liefst 1,2 hectare, kunt u hier genieten van de rust en het groen. Er is ook een (paarden)stal aanwezig dus ook uw paard of kleinvee kan mee verhuizen en lekker grazen in de wei. Het complete woongenot (slaap- en badkamer) bevindt zich op de begane grond en op de verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en is er een bergzolder aanwezig. Inwoning of mantelzorg is wat bij deze woonboerderij zeker tot de mogelijkheden behoort. De woning is enigszins gedateerd en behoeft modernisering. Vanuit de woonkamer heeft u een panoramisch uitzicht en wie weet ziet u nog een dier voorbij komen, want de ree, hazen en diverse zangvogels zijn vaak geziene gasten. Gelegen in het fraaie buitengebied van Harfsen, nabij het dorp. De snelweg A1 is met 5 auto-minuten te bereiken. Kortom, deze woonboerderij moet u gezien hebben!

De woning is via een eigen oprijlaan te bereiken en biedt genoeg parkeermogelijkheid op eigen grond of onder de carport. In de bijgebouwen is heel veel ruimte voor bijvoorbeeld werk of hobby. Rondom de woonboerderij is er genoeg te beleven, naast de woning is een terras aangelegd waar u heerlijk kunt zitten.

Bijgebouwen: Hobbyruimte/werkschuur met carport. Ruime kapschuur met afsluitbare garage en (paarden)stal. Houten tuinhuis.

Indeling woning:
Begane grond: Hal voorzien van een plavuizenvloer en trapkast. Toilet. Woonkamer met een houtkachel en laminaatvloer. Woonkeuken met gas-kookplaat, afzuigkap, koelkast plavuizen vloer. Voormalige deel te bereiken vanuit de woonkeuken.
1e verdieping: Overloop met dakraam, berging, vaste kastenwand en luik naar bergzolder. Drie slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand. Badkamer met bad, douche, wastafel, 2e toilet en dakraam. Bergzolder met mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer.
2e verdieping: bergzolder welke via een luik te bereiken is.

Inwoning/ Mantelzorgwoning:
Hal met garderobekast. Toilet met fontein. Woonkamer met laminaatvloer, keukenblok met koelkast. Badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer.

Bouwjaar: 1920. Perceel: 12.208 m². Inhoud: ca. 950 m³. Woonoppervlakte: ca. 203 m².
Verwarming: HR-CV Daalderop 2007. Isolatie: muur-, vloer, gedeeltelijk dubbelglas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Wikkemaatsweg 2 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    203 m²
  • Perceeloppervlakte:
    12208 m²
  • Inhoud:
    950 m³