Sleedoorn 2, HARFSEN

GELIJKVLOERS WONEN NABIJ HET BOS!
Vrijstaande semibungalow met inpandige garage, berging en carport.
Degelijk gebouwd en comfortabel met volledige isolatie. De woning heeft een praktische indeling met een slaap- en badkamer beneden, waardoor u gelijkvloers kunt wonen. Dankzij de vele ramen rondom heeft u een fraai uitzicht naar buiten en komt er veel licht naar binnen. Boven zijn er nog twee ruime slaapkamers als extra en is er voldoende bergruimte. Uw auto kunt u droog onder de carport parkeren naast de woning. Ruime inpandige garage welke is ingedeeld in twee compartimenten waardoor u ook een ruime werkplaats/bergruimte heeft. Tuin rondom met veel groen door het gazon, een eigen tuinkas en een terras op het zuidoosten aan de achterzijde. Leuk op de hoek gelegen van de Sleedoorn aan de bosrand, met een directe uitloop naar het bos. Harfsen is een rustig dorp met voldoende activiteiten en gezelligheid. Slechts 10 minuten met de auto naar de A1, het station van Deventer en het centrum zijn ook bereikbaar met een directe busverbinding.

PERCEEL
Veel groen dankzij het gazon, onderhoudsvriendelijk, tuinkas en voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een moestuin. Meerdere zithoekjes/plekjes zijn er hier te maken, altijd wel een plekje in de zon of juist de schaduw. Oprit met plaats voor twee auto’s waarvan u er één beschut onder de carport kunt parkeren.
Aan de andere kant heeft u een oprit naar de inpandige garage.
De garage heeft een kanteldeur en is voorzien van elektra.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Woonkamer met tuindeur en laminaatvloer. Woonkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak, boiler en plavuizenvloer. Slaapkamer met aansluitend de badkamer. Badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset. Hal/bijkeuken met wasmachine aansluiting, pantry en tuindeur. Inpandige garage met berging.

1e Verdieping: Overloop met dakraam. Toilet met fontein. Berging. Twee royale slaapkamers.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1985. Perceel: 215 m². Inhoud: ca. 495 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m².
Verwarming: Nefit HR-CV (2014). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: C.

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Sleedoorn 2 A - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    108 m²
  • Perceeloppervlakte:
    394 m²
  • Inhoud:
    495 m³