Oude Larenseweg 78, HARFSEN

CHARMANT AAN DE RAND
Karaktervol, vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage annex berging en carport. Heerlijk aan de rand van het dorp Harfsen gelegen met uitzicht over de tegenover gelegen weilanden. Het perceel en de woning lenen zicht uitstekend om (een toekomstig) slaap- en badkamer op de begane grond aan te bouwen.
Het geheel is goed verzorgd waarbij de kap in 2010 is vernieuwd en geïsoleerd, daarnaast beschikt de woning over grotendeels isolatieglas en een energie label C. Kernwoorden: comfortabel en overzichtelijk, waarbij er veel natuurlijk licht binnen valt, wat ook resulteert in zicht op het groen rondom.
Het brede perceel meet maar liefst 511 m², is fraai aangelegd en biedt veel privacy en rust. Het dorp Harfsen heeft een rechtstreeks busverbinding naar het Deventer CS en ligt op ca. 10 autominuten van de snelweg A1 welke voor een directe verbinding (ca. 60 autominuten) naar Amsterdam biedt. Het dorp ligt in een bosrijke omgeving met vele fiets- en wandelmogelijkheden tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer.

PERCEEL
De woning is gelegen op een royaal perceel van 511 m². De ruime tuin is prachtig aangelegd met meerdere zitjes en borders. De achtertuin ligt perfect op het zuidwesten gesitueerd.
Uw auto kunt u uitstekend kwijt op eigen grond, zowel op de oprit of onder de carport. Vrijstaande garage c.q. schuur voorzien van betonvloer, elektra en dubbele garagedeuren.

INDELING
Onder verdieping: Vanuit het zijportaal te bereiken provisiekelder.
Begane grond: Hal. Half open woonkeuken (2004) met 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap, koelkast en wasmachineaansluiting. Uitgebouwde woonkamer met licht vanaf 3 zijden. Zijportaal. Toilet met fontein. Berging (via buiten te bereiken) met CV-opstelling. Hal, keuken en woonkamer voorzien van onderhoudsvriendelijke, verzegelde siergrindvloer.
1e Verdieping: Overloop. Twee slaapkamers beide met draai-kiepramen en vaste kasten. Hobbyruimte met berging, vaste kast, dakraam en vlizotrap naar de vliering. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e Verdieping: Vliering.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1954. Perceel: 511 m². Inhoud: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 89 m².
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2005). Isolatie: Dak-, grotendeels glas en gedeeltelijk muur. Energielabel C.

lees meer +
€ 439.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Oude Larenseweg 78 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 439.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1954
  • Woonoppervlakte:
    89 m²
  • Perceeloppervlakte:
    511 m²
  • Inhoud:
    365 m³