Nuisvelderbos 11, HARFSEN

BOSTUIN MET VEEL PRIVACY
Uitgebouwde, vrijstaande semibungalow met vrijstaande garage en tuinhuis. Ruim 160 m² woonoppervlakte waarbij het volledige woongenot (inclusief extra werk- of slaapkamer) zich op de begane grond bevindt. Een keurige en complete woning voorzien van 20 zonnepanelen (2023). Het perceel meet 1.615 m² rondom de woning met een diepe, privacy volle achtertuin op het Westen. De fraaie bostuin beschikt over meerdere zitjes voor zowel zon als schaduw, heeft enkele opstallen zoals een (bloemen)kas, prieel en veranda, maar heeft bovenal een uniek uitzicht over de landerijen voor een toast in de avondzon. Aan de rand van een groene villawijk in het Gelderse Harfsen gelegen. Het dorp heeft een rechtstreeks busverbinding naar het Deventer NS station en ligt op ca. 10 autominuten van de snelweg A1 welke voor een directe verbinding (ca. 60 autominuten) naar Amsterdam biedt. De geneugten van de Achterhoek met haar bosrijke omgeving en aangename centrale ligging in (Oost)-Nederland.

PERCEEL
Maar liefst 1.615 m² eigen grond rondom, absolute weelde.
Een eigen, lange oprit naar de garage. Aan de zuidzijde is een vijver en flink gazon gesitueerd, tevens ligt hier de formele voordeur. Een zeer fraaie entree.
De achtergelegen bostuin biedt veel ruimte en privacy.
De eigen kruidentuin geeft nog meer smaak aan uw maaltijd. Aan de achterzijde van het perceel grenst een akkerland en hierdoor heeft u een schitterend vrij uitzicht en kunt u tot in de late uren genieten van de avondzon.

INDELING
Begane grond: Entree. Lichte hal met vide. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime, uitgebouwde woonkamer met gaskachel en erker met openslaande tuindeuren. Open keuken met Belling gasfornuis voorzien van 3 ovens, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en tuindeur. Tweepersoonsslaapkamer met vaste kastenwand. Badkamer met ligbad (en uitzicht!), inloopdouche en wastafel. Tweede slaapkamer (momenteel in gebruik als werkkamer) voorzien van tuindeur. Bijkeuken met CV-opstelling, wasmachineaansluiting en tuindeur.

1e Verdieping: Ruime overloop met dakramen. Grote 3e (slaap)kamer met laminaatvloer en dakramen. Bergruimte.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1964. Perceel: 1.615 m². Inhoud: ca. 640 m³. Woonoppervlakte: ca. 161 m².
Verwarming: Atag HR-CV combiketel (2013). Isolatie: Dak, grotendeels glas en gedeeltelijk vloer- en muur.
Energielabel: D. Bijzonderheden: 20 zonnepanelen (2023).

lees meer +
€ 575.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nuisvelderbos 11 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 575.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1964
  • Woonoppervlakte:
    161 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1615 m²
  • Inhoud:
    640 m³