Lochemseweg 151, HARFSEN

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Harfsen - Lochemseweg 151

ONGEKENDE RUIMTE IN HARTJE HARFSEN!

Vrijstaand herenhuis met rijke historie, vele mogelijkheden en een enorm bijgebouw (ca. 191 m²). Eén van de eerste woningen in het huidige dorp Harfsen was deze eind 19de eeuw gebouwde Meesters woning. Na diverse uitbreidingen heeft de woning inmiddels 231 m² woonoppervlakte met het complete woonprogramma gelijkvloers, 4 slaapkamers en 2e badkamer op de verdieping, maar ook voldoende ruimte voor inwoning, bedrijf aan huis en/of bed & breakfast. De grote tuin rondom biedt privacy, beschutting en voldoende eigen parkeerplaatsen. Het bijgebouw is verwarmd, voorzien van eigen sanitair, atelier, werkplaats en grote stallingsruimte met hoge sectionaaldeur (ook geschikt voor camper en/of caravan). In het kloppende hart van het dorp Harfsen gelegen, nabij het (groene) dorpsplein. Alle faciliteiten binnen handbereik, op loopafstand van het bosrijke buitengebied en op 10 autominuten van de snelweg A1 en rechtstreekse busverbinding naar Deventer Station.

BIJGEBOUW
In 2005 is het bijgebouw verbouwd tot de huidige verschijning.
De garage annex werkplaats (ca. 100 m²) beschikt over 2 sectionaaldeuren (elektrisch) waarvan er één geschikt is voor camper, caravan en/of werkbus.
Daarnaast zijn er nog meerdere (afsluitbare) opslagmogelijkheden. Het bijgebouw beschikt over een eigen CV ketel (1998) en gedateerde sanitair voorziening.
Voor vele doeleinden geschikt!

PERCEEL
Bijna 1.500 m² eigen grond rondom. Gezellig aangelegd met een speels pad welke u rond de gehele woning leidt.
Meerdere (hoge) bomen waardoor er voldoende schaduw is, maar ook altijd een plekje in de zon. Uw eigen oase van rust, verrassend ruim en midden in het dorp.

INDELING
Begane grond: Centrale hal. Woonkamer met erker, houtkachel en parketvloer. Woonkeuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast, tuindeur, vaste kast (met CV), tuindeur en plavuizenvloer.
Eet- annex werkkamer met schouw en openhaard. Binnenhal met berging c.q. provisiekast. Toilet met fontein. Slaapkamer met inloopkast en toegang tot de badkamer. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, elektrische vloerverwarming en 2e toilet. Zijentree. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers alle met vaste kast(en) en één met balkon. Balkon aan de achterzijde. Berging. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e Verdieping: Bergzolder bereikbaar middels schuiftrap.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1883. Perceel: 1.419 m². Inhoud: ca. 1.265 m³. Woonoppervlakte: ca. 231 m².
Verwarming: Atag HR CV combiketel (2016). Gedeeltelijk glas en plafondisolatie. Energielabel: G. Zonnepanelen: 21 stuks.

lees meer +
€ 589.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 151 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 589.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1883
  • Woonoppervlakte:
    231 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1419 m²
  • Inhoud:
    1265 m³