Lochemseweg 150, HARFSEN

FRAAI UITZICHT ZOWEL VOOR- ALS ACHTER
Charmante, vrijstaande woonboerderij met dubbele woonbestemming (fysiek nog niet gesplitst), stenen schuur en luxe bijgebouw (1996) met in spouw uitgevoerde werkplaats en 3 parkeerplaatsen met plek voor uw camper en/of caravan of uw auto. Eind 90-er jaren grotendeels verbouwd en voorzien van isolatie, waarbij het voorhuis nog onverbouwd is en over 30-er jaren stijlkenmerken beschikt. Ruim 3.000 m² eigen grond rondom met tuinhuis, meerdere terrassen, fruitbomen, weiland, vijver en 360 graden rondom grandioos uitzicht. Bereikbaar buiten wonen aan de verbindingsweg tussen Harfsen en Laren Gld. met fietspad en bushalte (naar Deventer CS) voor de deur. Slechts 10 autominuten van de snelweg A1 en op fietsafstand van alle voorzieningen, een comfortabele en veelzijdige woonboerderij.

PERCEEL
Perceel van maar liefst 3.000 m2. Daarop bevinden zich meerdere bijgebouwen, waaronder een schuur met carport voor drie auto’s, voorzien van kunststof kozijnen, een zolder, elektra, water en een gaskachel. Tuinhuis voorzien van elektra en rondom aangelegd terras waar u heerlijk kunt genieten van het vrije uitzicht. De fraai aangelegde tuin is altijd met liefde en passie onderhouden. Ook is er een prachtige vijver aanwezig en is er ruimte voor het houden van (klein) vee. Er zijn verschillende bomen aanwezig, waaronder een notenboom, kersenboom en een beukenbomen.
In de tuin is altijd een zon- of schaduwterras te vinden.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met plavuizenvloer, stookkanaal, groot panoramaraam en gebintenconstructie. Woonkeuken met inbouwapparatuur. Bijkeuken annex achterportaal. Ruime slaapkamer annex kantoor. Ruime badkamer met bad, douche, wastafel, wasmachineaansluiting, tuindeur en toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en 3e wandcloset. Keuken, bijkeuken en badkamers voorzien van vloerverwarming. Doorloop c.q. binnenhal met provisieruimte.
Eenvoudige keuken in het voorhuis met tuindeur en provisiekast. Eetkamer met schouw en servieskast. Originele woonkamer met schouw, bedstee en vaste kast. Tweepersoons slaapkamer.

1e Verdieping: Overloop met bergruimte. Vier slaapkamers waarvan één met vaste kast. Studeer- annex werkkamer. Knieschot naar royale bergzolder en luik naar vliering.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 1936. Perceel: 3.090 m². Inhoud: ca. 990 m³. Woonoppervlakte: ca. 226 m².
Gedeeltelijk glas-, muur-, vloer- en dakisolatie. Energielabel: 150: E & 150a: C. HR-CV combiketel (2016).

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 150 en 150a - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • koopsom
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1936
  • Woonoppervlakte:
    226 m²
  • Perceeloppervlakte:
    3090 m²
  • Inhoud:
    990 m³