Lochemseweg 118, HARFSEN

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

VERRASSEND RUIM ZOWEL BINNEN ALS BUITEN!

Flink uitgebouwd, vrijstaand 20-er jaren herenhuis met garage/schuur, (paarden)stalling en ruim 4.000 m² grond! Een charmante parel in hartje Harfsen met klassieke details zoals paneeldeuren, glas-in-lood en granitovloer. Dankzij de flinke aanbouw (2004) voorzien van volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond en daarnaast nog 5 (slaap)kamers op de verdieping. Veelzijdig met ruimte voor een groot- of samengesteld gezin, maar ook inwoning of mantelzorgwoning behoren tot de mogelijkheden. De enorme achtertuin biedt zelfs plaats voor een pony of ander kleinvee, maar bovenal privacy, fraaie boomopstanden en een perfecte zonligging op het Zuidwesten. Vrij wonen met alle gemakken van het dorp op loopafstand. Harfsen biedt een supermarkt, basisschool en een bosrijke omgeving en ligt op slechts 10 autominuten vanaf Deventer welke tevens tweemaal per uur per bus te bereiken is.
Opzoek naar een woning met veel ruimte en plek voor een pony? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Aan de voorzijde meerdere parkeerplekken naast elkaar op eigen terrein en toegang tot de garage.
Achter de woning ligt een fenomenaal perceel van ruim 4.000 m² met vele mogelijkheden. De zonligging is perfect op het Zuidwesten en met zo’n 85 meter diepte, biedt de tuin een unieke wandeling op eigen terrein.
Vrijstaande houten bijgebouw (bouwjaar 2020) is middels een tweede oprit te bereiken. De tuin is voorzien van een besproeiingssysteem, meerdere terrassen, 100% privacy, fruitbomen en een wei.
Hier kunt u in alle rust en privacy genieten.

Onderverdieping: Vanuit hal te bereiken provisiekelder (ca. 5 m²).
Begane grond: Ruime hal met plavuizenvloer en toegang tot de kelder. Toilet met originele wandtegels en fontein. Woonkamer voorzien van parketvloer met visgraat en bies, stookkanaal en tuindeur. Keuken met granieten aanrechtblad, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en vaste (provisie)kast. Eetkamer. Binnenhal. Bijkeuken met wasmachine en drogeraansluiting. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand en toegang tot de badkamer. Luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.
In de keuken en de aanbouw (2004) is vloerverwarming aanwezig.
1e Verdieping: Overloop. Vijf (slaap)kamers welke met elkaar verbonden zijn. Tweede badkamer met ligbad en wastafel.
Atelier/schuur: In beton elementen opgetrokken bijgebouw met pannen dakbedekking. Dubbele deuren naar de oprit en schuur aan de achterzijde. Sfeervolle overkapping/ luifel aan het terras.
Schuur/paardenstalling: In 2020 gebouwd bijgebouw met werkplaats, (paarden)stal en werktuigplaats. Aantrekkelijk, veelzijdig bijgebouw welke middels een eigen (tweede) oprit links langs de woning te bereiken is.

Bouwjaar: 1925 (uitbouw 2004). Perceel: 4.130 m². Inhoud: ca. 785 m³. Woonoppervlakte: ca. 205 m².
Verwarming: HR-CV Intergas (huur). Isolatie: Dak-, muur-, gedeeltelijk glas- en vloerisolatie. Energielabel: D.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 118 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1925
  • Woonoppervlakte:
    205 m²
  • Perceeloppervlakte:
    4130 m²
  • Inhoud:
    785 m³