Het Hazenveld 74, HARFSEN

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.


LICHT, MODERN EN GASLOOS
Vrijstaande villa met brede oprit en fraai, houten kapschuur voorzien van flinke bergruimte en veranda. In 2020 gasloos en compleet toekomstbestendig gebouwd waarbij de begane grond over een royale speel- annex werkkamer beschikt welke de mogelijkheid biedt voor realisatie van een slaap- en badkamer gelijkvloers. In absolute nieuwstaat verkerend en smaakvol ingericht met maar liefst 5 (slaap)kamers, hoge isolatiewaarde en lage stookkosten. Dit is wonen anno 2023. De villa ligt aan de rand van de kleinschalige woonwijk Het Hazenveld met directe uitloop naar het bos. Het brede perceel langs de bosrand heeft een goede zonligging: door de verschillende terrassen kunt u op elk moment van de dag genieten van de zon of schaduw. De veranda aan de achterzijde biedt volop privacy. Het dorp Harfsen grenst direct aan uitgestrekte bossen met vele fiets- en wandelmogelijkheden en ligt tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Het NS station Deventer is perfect per bus bereikbaar, en ook de snelweg A1 ligt op slecht 10 autominuten.
Comfortabel wonen in groene omgeving.

PERCEEL
Via het grindpad bereikt u de woning. Hier is het mogelijk om zeker 4 auto’s te parkeren op eigen terrein. Vrijstaande houten schuur met aangebouwde veranda. De schuur is voorzien van elektra en openslaande deuren. Het perceel is maar liefst 985 m2 groot en heeft een ruim terras tegen de woning. Hier kunt u heerlijk een kopje koffie of thee in de ochtend- of middagzon drinken. Of neem plaats in de fraaie overkapping waar u kunt genieten van het uitzicht over het weiland. Achter in de tuin is een terras waar u met een glaasje kunt genieten van de ondergaande zon. De tuin is omringd door een fraai schapenhek.

De tuin is ook voorzien van een regenwatertank (3.500 liter), waarin regenwater (van het dak en regenpijpen) wordt opgeslagen. Ideaal om tijdens (droge) zomers de tuin mee te sproeien.

INDELING
Begane grond: Hal met vide, dakraam en trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met openslaande terrasdeuren en Dik Geurts houtkachel. Open, complete keuken met spoel- en kookeiland, Quooker, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, koelkast en vriezer. Royale werkkamer met openslaande terrasdeuren en voldoende ruimte om een (toekomstig) slaap- en badkamer te realiseren. Bijkeuken met pantry voorzien van 2e koelkast, tuindeur en opstelplaats warmtepomp.
De gehele begane grond is voorzien van PVC vloer met vloerverwarming.

1e Verdieping: Overloop. Vier ruime slaapkamers waarvan één voorzien van vaste kast en inbouwsauna. Luxe badkamer met bad, douche, wastafelmeubel voorzien van dubbele kraan, 2e wandcloset en vloerverwarming.

2e Verdieping: Vaste trap naar royale bergzolder met twee dakramen en de mogelijkheid om extra (slaap)kamers te realiseren. Wasruimte voorzien van spoelbak en wasmachine- en drogeraansluiting. Een vaste kast en een kastenwand onder de schuine kant.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2020. Perceel: 985 m². Inhoud: ca. 790 m³. Woonoppervlakte: ca. 215 m²
Volledig geïsoleerd. Energielabel A++ . Nefit warmtepomp i.c.m. 300 ltr boiler. Bijzonderheden: 12 Zonnepanelen.

lees meer +
€ 799.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Het Hazenveld 74 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 799.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2020
  • Woonoppervlakte:
    215 m²
  • Perceeloppervlakte:
    985 m²
  • Inhoud:
    790 m³