Callunahof 1, HARFSEN

GEMODERNISEERD, GELIJKVLOERS & LABEL A++
Vrijstaande, gemoderniseerde semibungalow met dakkapel, inpandige garage en aangebouwde berging. Deze inmiddels gasloze woning is in 2021 compleet geactualiseerd en voorzien van een warmtepomp, HR++ glas, airco’s, 28 zonnepanelen en energielabel A++. Het huis is verrassend ruim (198 m² woonoppervlakte) met een eigen werk-, slaap- en badkamer op de begane grond, maar daarnaast een 2e badkamer en extra slaapkamers op de verdieping. Een ideale logeerverdieping, of een eigen verdieping voor de kinderen.
De tuin rondom is overzichtelijk en voorzien van twee (waarvan één overdekt) terrassen en twee opritten voor 4 auto’s op eigen terrein waarbij er ook al een kabel voor een laadpaal aanwezig is.
Gelegen in een rustige woonwijk van het gezellige dorp Harfsen. Het dorp is omringd door bos en heeft een actief verenigingsleven, enkele sportverenigingen en een basisschool. Directe uitloop naar fraaie fiets- en wandelpaden en op slechts 10 autominuten van de snelweg A1 en Hanzesteden Zutphen en Deventer.

PERCEEL
Rondom de woning heeft u 510 m² eigen tuin. Tegen de woonkamer een terras op het zuiden met een heerlijk zitje.
Verder is er nog een overdekt terras aan de achterzijde met veel privacy. Voor het hemelwaterafvoer is er een 1.000 liter vat aanwezig. Ook is er een grondwaterpuls, ideaal voor het sproeien van de tuin. Meerder planten, struiken en bloemen zijn recent gepland waardoor ze nog volop kunnen groeien.
Voor het parkeren van uw auto’s is voldoende plek op eigen terrein. De garage is bereikbaar via de zij-oprit.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. T-vormige hal. Toilet met wandcloset en wastafelmeubel. Woonkamer met openslaande tuindeuren. Kantoor. Woonkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, boiler, le-man kast, Quooker en koelkast.
Bijkeuken met vriezer en wasmachine- en drogeraansluiting. Slaapkamer met eigen badkamer. Badkamer voorzien van douche met Sunshower, wastafelmeubel en 2e wandcloset. Inpandige garage met luik naar bergzolder en openslaande deuren. Berging via buiten te bereiken met warmtepomp.

1e Verdieping: Vaste trap naar de 1e Verdieping. Royale, open zolder met dakramen, lounge hoek en twee bergzolders waarvan één met toegang vanuit de garage. Twee tweepersoonsslaapkamers met dakkapel, airco en bergruimte.
Tweede (basic) badkamer met douche, wastafelmeubel en dakraam. Gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1960, gemoderniseerd in 2021. Perceel: 510 m². Inhoud: ca. 885 m³. Woonoppervlakte: ca. 198 m². Verwarming: Elektrisch (middels airco’s). Warm water: warmtepompboiler.
Isolatie: Glas-, muur- en dak. Energielabel: A++. Zonnepanelen: 28 stuks.

lees meer +
€ 575.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Callunahof 1 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 575.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    198 m²
  • Perceeloppervlakte:
    510 m²
  • Inhoud:
    884 m³