Broekstraat 13, HARFSEN

Deze woning is direct verkocht.

Harfsen. - Broekstraat 13

BIJNA 3,5 HECTARE EIGEN GROND

Vrijstaande, degelijke woonboerderij met originele deel en doorloop naar inpandige in spouw opgetrokken schuur (ideaal als atelier of werkruimte) en werktuigloods. Naoorlogse woonboerderij (1950) in goede staat van onderhoud, waarbij het een opwaardering in modernisatie en isolatie verdiend. Compleet woongenot (slaap- en badkamer) gelijkvloers en op de verdieping ook nog eens drie (slaap)kamers. Volop ruimte intern om meer leefruimte te creëren.
Het perceel meet maar liefst 34.490 m² met rondom schitterende vergezichten. Eventueel ook met minder grond (ca. 2.225 m²) te koop voor € 525.000,- k.k. (???). Bijzonder rustig en ruimtelijk gelegen tussen de dorpen Laren en Harfsen aan het begin van de groene Achterhoek, maar met perfecte verbindingen naar het Westen (zowel per auto als openbaar vervoer). Een fantastische woonlocatie.

Onderverdieping: Vanuit binnenhal te bereiken provisiekelder.
Begane grond: Hal. Toilet. Ruime badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Woonkamer met stookkanaal, schouw en servieskast. Keuken met afzuigkap, elektrische kookplaat, oven en servieskast. Binnenhal. Twee kleine (slaap)kamer.
Deel met separaat bergruimte, dubbele garagedeuren en driemaal een loopdeur. Doorloop naar de schuur met zowel een voor- als achterdeur naar de tuin. Inpandige schuur (voormalig kalverstal) met wasplaats, CV ketel, 4 loopdeuren en dankzij de spouwmuur zeer geschikt als toekomstig werkplaats of atelier.
1e verdieping: Overloop met inbouwkast. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van inbouwkast en een voorzien van een dakkapel.
Bergzolders boven de deel en schuur.

Bouwjaar: 1950. Perceel: 34.490 m². Inhoud: ca. 1.385 m³. Woonoppervlakte: ca. 109 m²
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel. Isolatie: Geen. Energielabel: G
Bijzonderheden: Alle roerende zaken kunnen naar believen van verkoper achter blijven

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Broekstraat 13 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    109 m²
  • Perceeloppervlakte:
    34490 m²
  • Inhoud:
    1385 m³