Eibergseweg 14, HAARLO

Haarlo - Eibergseweg 14

UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET GARAGE EN OVERDEKT TERRAS

Compleet gerenoveerde en uitgebouwde 2^1 woning met vrijstaande stenen garage, overdekt terras, schuur gelegen op een royaal perceel in kerkdorp Haarlo tussen Borculo en Eibergen.

Deze woning is in 2005 compleet gerenoveerd, in 2010 is er een extra slaapkamer en een vaste trap naar zolder gerealiseerd, in 2012 is het dak na-geïsoleerd en in 2015 zijn er onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen geplaatst.

Aan duurzaamheid is ook gedacht!
De woning is namelijk nagenoeg geheel geïsoleerd, in 2018 zijn er 6 zonnepanelen geplaatst en de woning is dan ook voorzien van een energielabel B.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met vaste kast en verdiepte trapkast. Toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Woonkamer met eethoek, eiken lamelparketvloer en sfeervolle schouw met rookkanaal geschikt voor een houtkachel.
In de uitbouw tref je de keuken aan met een tijdloze keukeninrichting voorzien van granieten werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur te weten: kooktoestel, schouw met afzuigkap, oven, koelkast, close-in boiler en vaatwasser. De keukenvloer is voorzien van een aangename vloerverwarming. Aansluitend de praktische bijkeuken met de aansluitingen van het witgoed, uitstortgootsteen en op de 1e verdieping een bergzolder. Vanuit de bijkeuken is de royale achtertuin te bereiken.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een dakkapel.
Badkamer met inloopdouche, 2e hangcloset, badkamermeubel met vaste wastafel, designradiator en ook hier is de vloer voorzien van een aangename vloerverwarming.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare functionele bergzolder met veel bergruimte, Velux-dakraam en opstelling HR cv-combiketel.

Bouwjaar: 1966. Perceel: 370 m². Inhoud: ca. 385 m³. Woonoppervlakte: ca. 95 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 5 m². Externe bergruimte: ca. 22 m² Verwarming: Nefit HR-combi (bouwjaar: 2005). Isolatie: vloer-/muur-/dakisolatie, gedeeltelijk glasisolatie en HR++ glas. Zonnepanelen: 6 stuks (2018). Energielabel: B.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Eibergseweg 14 - HAARLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    95 m²
  • Perceeloppervlakte:
    370 m²
  • Inhoud:
    385 m³