Thuyalaan 10, GORSSEL

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN
Vrijstaande uitgebouwde semi-bungalow met dubbele carport, royale garage en tuinhuis. De royale garage kan gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals een mantelzorgwoning of kantoorruimte. Een complete woning voorzien van 20 zonnepanelen en een hybride warmtepomp, waardoor u energiezuinig kunt wonen. Het woonhuis is recent uitgebouwd en voorzien van een nieuwe vloer en vloerverwarming op de begane grond. Ruim 204 m² woonoppervlakte met veel lichtinval in de leefruimte. Op de begane grond een slaapkamer met badkamer en op de verdieping 2 royale slaapkamers en een badkamer. De nieuw aangelegde tuin biedt veel privacy rondom het huis.
De woning is mooi gelegen naast een bosperceel. Het sfeervolle dorp ligt tussen Hanzesteden Deventer en Zutphen en op korte afstand van de A1. In de directe omgeving de bossen, de uiterwaarden en zelfs heidevelden waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Het levendige dorpscentrum met restaurants, winkels, terrasjes, museum More, ligt op loopafstand van het woonhuis.

PERCEEL
De woning is gelegen op een perceel van 847 m². Er is een fraai aangelegde tuin (2020) aanwezig met diverse terrassen waar u kunt genieten van zowel de zon als de schaduw. Op het perceel staan diverse fruitbomen en prachtige bloemen en planten. Er is een grondwaterpuls. De grote oprit met dubbele carport biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Royale garage met bergzolder en elektrisch bedienbare deur. Groot tuinhuis te gebruiken als gastenverblijf welke elektrisch verwarmd wordt met daarin een keuken, inbouwboiler, toilet, douche en wastafel.

INDELING
Begane grond: Hal met garderobenis. Toilet met fontein. Uitgebouwde living met eiken vloer en tuindeuren. Open keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en inbouwboiler. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand, wastafelmeubel en aansluitend een luxe badkamer (2022) met jacuzzibad/inloopdouche en toilet. Studeerkamer. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en hybride warmtepomp.
1e Verdieping: Overloop. Twee ruime tweepersoonskamers waarvan één met balkon, airconditioning en inloopkast. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergingkasten. Ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1972. Perceel: 847 m². Inhoud: ca. 1035 m³. Woonoppervlakte: ca. 204 m².
Verwarming: Hybride warmtepomp, vloerverwarming. Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.
Bijzonderheden: 20 zonnepanelen. AED aan het voorhuis.

lees meer +
€ 875.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Thuyalaan 10 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 875.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    204 m²
  • Perceeloppervlakte:
    847 m²
  • Inhoud:
    1035 m³