Kozakkenweg 2, GORSSEL

Zoekt u het buitenleven van een woonboerderij, maar het comfort van een dorp? Dan is deze charmante woonboerderij een schot in de roos. De compacte, goed onderhouden maar gedateerde woning beschikt over het volledige woonprogramma gelijkvloers en heeft mogelijkheden om nog uit te breiden. Naast de woning bevindt zich een dubbele garage, atelierruimte (voorheen ontvangstruimte voor tuingroepen), paardenstal, wagenloods, luxe tuinhuis en toiletgebouw. Een unieke bed&breakfast locatie en/of kantoor-/atelierruimte aan huis, hier kan het allemaal. De fraaie siertuin van ruim 1 hectare geniet landelijke bekendheid onder de naam “Vijvertuin Keihave” en is in de loop der decennia uitgegroeid tot een waar paradijs voor flora en fauna. Volop privacy, meerdere zitjes en twee flinke vijverpartijen zorgen voor unieke “landgoed” beleving en dagelijkse ontspanning.
De woonboerderij ligt aan de rand van het dorp Gorssel met directe uitloop naar het bosrijke buitengebied en achtergelegen Gorsselse Heide. Het dorp beschikt over alle basisfaciliteiten en ligt ideaal aan rivier de IJssel tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Een ongekende weelde.

Vijvertuin de Keihave
Iedere omschrijving doet te kort aan dit persoonlijk gecreëerde paradijs. Vanuit de woning wandelt u langs de oude, meerstammige beuk richting het vlonderterras boven de grote vijver. Via uw eigen bospad komt u achterop het erf om reeën te spotten of kiest voor de beschutte zitkuil. Het hoogteverschil is alleen te ervaren, maar biedt prachtige uitkijkjes over eigen terrein. Meerdere bloemborders, vele grote zwerfkeien en een strak gazon maken deze tuin helemaal af.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met schouw, houtkachel en tuindeur. Slaap- annex werkkamer. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Dichte keuken met schouw. Wasruimte met vaste kasten en keukenblok.
1e Verdieping: Overloop met dakraam en berging. Twee ruime slaapkamers met balkenplafond, vaste kasten en één slaapkamer met dakramen.

BIJGEBOUWEN
Garage: ruime, vrijstaande garage (2 auto’s) met openslaande deuren en vaste kasten. Aan de achterzijde is een ruime berging, annex groepsruimte met stookkanaal, houtkachel, dubbele tuindeur en pantry. Multifunctionele ruimte voor atelier, thuiswerken of gastenruimte.
Schuur: paardenstalling (tweemaal).
Schuur: wagenloods (ca. 12 x 6 meter).
Tuinhuis: tuinhuis met houtkachel en openslaande tuindeuren.
Toilet: toiletgebouw met 2 toiletten, wastafel en vloerverwarming.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1930. Perceel: 11.300 m². Inhoud : ca. 410 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Remeha Calenta (ca. 2008).
Dak-, vloer- en gedeeltelijk glasisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 995.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kozakkenweg 2 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • koopsom
    € 995.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    127 m²
  • Perceeloppervlakte:
    11300 m²
  • Inhoud:
    410 m³