Elfuursweg 2, GORSSEL

GELIJKVLOERS EN IN-STAP-KLAAR!

Vrijstaande, hoogwaardig gebouwde semibungalow met vrijstaande garage en brede oprit. Is het uw wens om zorgeloos te wonen? Dit is uw kans.
Het geheel is in 2008 nieuw gebouwd en beschikt over energielabel A, dankzij de vele ramen is het dit een aangename en lichte woning. De slaap- en badkamer op de begane grond bevinden zich aan de noordoostzijde. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een 2e luxe badkamer. De sfeervolle woonkamer voorzien van stookkanaal kijkt vooruit op het lommerrijke (tegenover gelegen) landhuis en dankzij de brede schuifpui op haar eigen tuin. De achtertuin ligt perfect op het zuiden gesitueerd en is fraai aangelegd met sierbestrating, terras, pergola, speelse borders en biedt privacy.
Gelegen in een groene omgeving met directe uitloop naar het buitengebied van Gorssel en rivier de IJssel en het complete winkelaanbod op loopafstand. Het sfeervolle dorp Gorssel ligt tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer welke uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar zijn. De snelweg A1 bevindt zich op 10 autominuten.

Brede, lange oprit voor de garage. Vrijstaande, stenen garage (1959) met dubbele garagedeuren, tuindeur en pannendak.
Groot terras direct tegen de achtergevel en pal op het zuiden gesitueerd. De borders zijn organisch aangelegd en strak onderhouden, hetzelfde geldt voor het gazon. Kortom, een overzichtelijke en vrije tuin.

Indeling:
Begane grond: Royale entree. Hal met plavuizenvloer. Toilet met wandcloset en fontein. L-vormige woonkamer met stookkanaal geschikt voor houtkachel, schuifpui naar het terras en moderne luchtverversingssysteem. Half open keuken met 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en Belgisch hardstenenblad. Keuken en woonkamer voorzien van parketvloer. Bijkeuken met pantry, tuindeur, wasmachine- en drogeraansluiting en vaste kast. Slaapkamer met aansluitend badkamer. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

1e Verdieping: Ruime overloop. Twee tweepersoonsslaapkamers met meerdere dakramen en bergruimte achter het knieschot. Tweede luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en 2e wandcloset. Gehele verdieping voorzien van laminaatvloer.

2e Verdieping: Vlizotrap naar bergzolder.

Bouwjaar: 2008. Perceel: 629 m². Inhoud: ca. 625 m³. Woonoppervlakte: ca. 161 m².
Verwarming: Nefit HR-Cv combiketel. Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Elfuursweg 2 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2008
  • Woonoppervlakte:
    161 m²
  • Perceeloppervlakte:
    629 m²
  • Inhoud:
    625 m³