Draflaan 21, GORSSEL

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

ROYALE & COMFORTABELE GEZINSWONING
Eigentijdse, hoekwoning met aangebouwde garage, eigen oprit en gezellige veranda. Comfortabel wonen met rondom kunststof kozijnen, volwaardige isolatie, up-to-date sanitair, 9 zonnepanelen en een energielabel A. Met 4 volwaardige slaapkamers biedt de woning voldoende ruimte voor een (groot)gezin en/of eventuele gasten.
Over de gehele achtergevel is een sfeervolle veranda gebouwd waardoor je met alle weertypen kan genieten van het buitenleven. De diepe achtertuin is op het noordwesten gesitueerd en biedt altijd wel een zon- of schaduwplekje. De aanwezigheid van mooie groene leibomen zorgt voor privacy en een aangename sfeer in de tuin. De woning ligt aan een rustige straat centraal tussen de dorpskern van Gorssel en het aantrekkelijke, bosrijke buitengebied. Beide op loopafstand. Al met al biedt deze gezinswoning een comfortabele en moderne leefomgeving, met aandacht voor duurzaamheid en lage woonlasten.

PERCEEL
Nette voor- en achtertuin. Oprit naar de garage met een prachtige rozenstruik tegen de gevel. Ruime garage met kantel- en tuindeur. De garage is maar liefst meer dan 7,5 meter lang.
De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en biedt veel privacy, mede dankzij de leibomen. Tegen de woning een ruim terras voor een beschut plekje dankzij de veranda. Verder is er nog een houten tuinhuis waar ook een leuk zitje is gecreëerd.

INDELING
Begane grond: Hal met vaste kast. Toilet met wandcloset en hoekfontein. Lichte woonkamer met open keuken. Keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en tuindeur. De begane grond is voorzien van een parketvloer & een stucplafond.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers waarvan één met wastafel. Badkamer met ligbad, douche, 2e Wandcloset en wastafel. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop met dakraam, CV opstelling en wasmachine- en drogeraansluiting. Berging met dakraam. Ruime 4e Slaapkamer. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1972. Perceel: 240 m². Inhoud: ca. 505 m³. Woonoppervlakte: 120 m². Verwarming: Intergas HR-CV combiketel (2013).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A. Bijzonderheden: 9 zonnepanelen (2023).

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Draflaan 21 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    240 m²
  • Inhoud:
    505 m³