Deventerweg 11, GORSSEL

Gorssel - Deventerweg 11

Let op, bieden vanaf € 350.000,-.

KARAKTER OP EEN ROYAAL PERCEEL!

Karakteristiek, half vrijstaand woonhuis met royale garage gelegen op een ruim en groen perceel. Sfeervol en licht zijn zeker twee kenmerken van deze woning. De woning biedt veel ruimte en volop mogelijkheden, maar dient wel compleet gemoderniseerd te worden. De achtertuin is groen, heeft ruimte voor een moestuin en biedt volop privacy. Een hobbyist kan zich uitleven in de vrijstaande ruime garage. De aan de woonkamer aangebouwde serre leent zich perfect voor bijvoorbeeld een atelier/hobbyruimte aan huis. Meerdere originele details zijn hier nog terug te vinden, van de paneeldeuren met originele deurklinken, de balkenplafonds tot de schuifdeur van de woonkamer naar de serre. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers waarvan twee ruime met plaats voor een tweepersoonsbed. Daarnaast is er nog een grote zolder die tot vierde slaapkamer of hobbykamer verbouwd kan worden. Het huis ligt aan de Deventerweg (N348) de provinciale weg van Deventer (A1) naar Zutphen op loopafstand van het gezellige centrum van Gorssel, de IJssel en de fietsroutes richting de uiterwaarden en recreatiegebied Bussloo.

Kom zelf de originele details ontdekken maar wees gewaarschuwd, voor u het weet bent u verliefd.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook in de ruime vrijstaande garage, die daarnaast ideaal is voor een klusser of hobbyist.
De tuin is groot en biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld: Een koi vijver, zwembad, een moestuin met kas, een speelveld, klimrekken, een boomgaard of een hele flinke siertuin.
Geniet van de privacy in uw eigen tuin, mede dankzij de speelse indeling zijn er voldoende plekjes om te genieten. Een plekje in de zon of toch liever in de schaduw? Hier is het mogelijk.
Met maar liefst 830 m² eigen ruimte. Wie wil dat nou niet?

Indeling:
Onder verdieping: Kelder met stellingkasten via vaste trap bereikbaar.
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met erker en parketvloer. Serre met openslaande tuindeuren en dubbel glas, de serre is ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld atelier. Sfeervolle keuken (2012) met gaskookplaat, koelkast en originele buffetkast. Bijkeuken met wasmachineaansluiting, CV opstelplaats en tuindeur.
1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan twee ruime met vaste kast en toegang tot het balkon. Badkamer met ligbad en wastafel.
2e verdieping: Steektrap naar ruime zolder met ingebouwde bergruimte.

Bouwjaar: 1928. Perceel: 830 m². Inhoud: ca. 440 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m².
Verwarming: Bosch HR-CV (2007). Isolatie: gedeeltelijk glas en gedeeltelijk dak.

lees meer +
€ 350.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Deventerweg 11 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1928
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    830 m²
  • Inhoud:
    440 m³