't Schoman 59, GELSELAAR

Gelselaar - 't Schoman 59

FIJN RECREËREN OP EEN MOOI PARK

Onder architectuur gebouwde vrijstaande recreatiewoning met aangebouwde grote carport, vrijstaande berging en een fraai aangelegde en goed verzorgde tuin rondom.
Deze ruime recreatiewoning staat op een mooi, rustig en ruim opgezet park “t Schoman”. Een uitstekend onderhouden landelijk gelegen villapark met vijvers, glooiende gazons en op steenworp afstand gelegen het riviertje de Schipbeek.
Het park ligt op de grens van de Achterhoek en Twente tussen het dorp Gelselaar en stadje Diepenheim. Gelselaar is een rustig eeuwenoud essendorp en is een beschermd dorpsgezicht. Het stedeke Diepenheim is het kleinste stadje van Twente en ligt aan het kronkelende riviertje de Regge. In het buitengebied van Diepenheim zijn er kastelen en landgoederen in overvloed.
Hier kunt u dus ten top recreëren!

Via kronkelende weggetjes over het park rijdt u door een poort het perceel op. Hier zijn ruime parkeer mogelijkheden en een carport.
De tuin is fraai aangelegd en wordt zorgvuldig onderhouden. Een mooi groen gazon, wat wordt bijgehouden door de robotmaaier, diverse borders met bloemen, platen en struiken.
Vanaf diverse terrassen kunt u volop genieten van het mooie buitenleven!
1 van de terrassen is voorzien van een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm (2022).

Indeling
begane grond:
Entree, hal, meterkast met moderne groepen en glasvezelaansluiting. Toiletruimte met staand closet en wasfontein.
Ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeur naar het terras en grote raampartijen van vloer tot plafond zodat u vanuit de woning ook volop van de tuin kunt genieten.
In de hoek van de kamer is de open haard gesitueerd die in de koudere dagen voor extra gezelligheid kan zorgen.
Open keuken met keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekooktoestel, afzuigkap, oven, magnetron en koel-/vriescombinatie. Verder een provisiekast en openslaande deur met toegang naar de carport.
De gehele begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.
In de woonkamer is een airco aanwezig.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast. 2 royale slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met Velux-dakraam en beide slaapkamers voorzien van een frans balkon en airco. In 1 van de slaapkamers is een vaste kast met opstelling van de cv-combiketel.
Badkamer met een Velux-dakraam, inloopdouche, vaste wastafel en hangcloset. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen van het witgoed. Verder is er nog toegang tot een kleine vliering.

Bouwjaar: 1994. Perceel: 790 m² (erfpacht). Inhoud: ca. 362 m³. Woonoppervlakte: ca. 102 m². Gebouwbegonden buitenruimte: 22 m². Externe bergruimte: 8 m². Verwarming: Intergas HR, bouwjaar: 2013. Isolatie: Volledig. Erfpachtcanon: € 592,45 (2022). Parkkosten: € 745,45 (2022).

lees meer +
€ 245.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Schoman 59 - GELSELAAR
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 245.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    790 m²
  • Inhoud:
    362 m³