't Schoman 32, GELSELAAR

OPTIMAAL RECREËREN OP FRAAIE LOCATIE
Aan de rand van het mooie park “t Schoman”, grenzend aan het Achterhoekse coulisselandschap, staat deze vrijstaande recreatiewoning met vrijstaande schuur en tuin rondom met zonneterras.

Deze ruime recreatiewoning staat op een mooi, rustig en ruim opgezet park “t Schoman”.
Een uitstekend onderhouden landelijk gelegen villapark met vijvers, glooiende gazons en op steenworp afstand gelegen het riviertje de Schipbeek.

Het park ligt op de grens van de Achterhoek en Twente tussen het dorp Gelselaar en stadje Diepenheim. Gelselaar is een rustig eeuwenoud essendorp en is een beschermd dorpsgezicht. Het stedeke Diepenheim is het kleinste stadje van Twente en ligt aan het kronkelende riviertje de Regge. In het buitengebied van Diepenheim zijn er kastelen en landgoederen in overvloed.

Hier kunt u dus ten top recreëren!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met dubbele kastenwand, moderne meterkast met glasvezelaansluiting.
Fraaie ruimtelijke tuingerichte woonkamer met plafond tot in de nok en grote glazen pui in de achtergevel, zodat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden. Via de tuindeur is de achtertuin met zonneterras te bereiken. In de winter kunt u genieten van de behaaglijke warmte van de gezellige houtkachel.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken met keukeninrichting in lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur.
2 persoonsslaapkamer met ook hier een tuindeur naar de achtertuin. Badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en toilet. Tevens zijn hier de aansluitingen van het witgoed aanwezig.

1e verdieping:
Overloop en zithoek en vide met een prachtig ruimtelijk effect.
2e slaapkamer met toegang tot kleine vliering, 2e toiletruimte, bergruimte en cv-kast met HR-combiketel.

Bouwjaar: 1991. Perceel: 530 m² (erfpacht). Inhoud: ca. 385 m³. Woonoppervlakte: ca. 87 m².
Externe bergruimte: 6 m². Verwarming: Remeha HR-combi, bouwjaar: 2007. Isolatie: grotendeels vloer-, volledige muur, dak en glasisolatie. Erfpachtcanon: € 661,58 (2023). Parkkosten: € 816,58 (2023).

lees meer +
€ 200.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Schoman 32 - GELSELAAR
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 200.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    87 m²
  • Perceeloppervlakte:
    530 m²
  • Inhoud:
    385 m³