Keistraat 31, GEESTEREN

Geesteren - Keistraat 31

NIEUW WONEN IN VOLUMINEUS VRIJSTAAND HERENHUIS

In het pittoreske en gezellige kerkdorp Geesteren ligt dit royale, vrijstaande en vrijwel nieuwe herenhuis gebouwd in 2018 met aangebouwde stenen garage en tuin rondom.
Aan de voorzijde kun je letterlijk genieten van een weids uitzicht en midden in deze weide staat een fraaie eikenboom waar het kleinvee heerlijk kan schuilen in de schaduw of een Hollands regenbuitje.
De woning en aangebouwde garage zijn volledig geïsoleerd, tevens zijn er 9 zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze energiezuinige woning heeft dan ook energielabel A.
Doordat de garage volledig geïsoleerd is en met de aanwezigheid van kruipruimte, is deze zeer geschikt te maken als slaapkamer met badkamer of kantoor-/werkkamer.

Aan de voorzijde is het perceel afgescheiden met een fraai houten hekwerk. Via de royale oprit, waar 2 of 3 auto’s geparkeerd kunnen worden, is de voordeur en de garage te bereiken.
Aan de achterzijde van de woning is door de dubbele openslaande tuindeuren het terras te bereiken. Tevens staat hier nog een praktisch vrijstaand houten tuinhuis voorzien van elektra.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, trapkast, moderne meterkast met onder andere glasvezelaansluiting. Toiletruimte voorzien van modern closet en wasfontein.
Royale U-vormige leefruimte met de woonkamer voorzien van erker aan de voorzijde met een fraai weids uitzicht. Tuingerichte half open keuken met eethoek voorzien van openslaande tuindeuren naar het buitenterras. De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting met natuurstenen werkblad en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: inductie kooktoestel, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser.
De gehele begane grond vloer is afgewerkt met een groot formaat plavuizen tegel voorzien van vloerverwarming.
In de leefruimte zijn grote raampartijen aanwezig van vloer tot plafond zodat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden.

1e verdieping:
Overloop, 3 royale slaapkamers (circa 14, 14 en 18 m²), waarvan 2 slaapkamers toegang geven tot het balkon aan de voorzijde.
Luxe badkamer met inloopdouche voorzien van easy-drain, badkamermeubel met vaste wastafel, 2e hangcloset en ook hier is de vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping met overloop voorzien van een groot dakraam. Royale 4e en 5e slaapkamer (circa 14 en 21 m²), beide voorzien van berging achter de knieschotten, een groot dakraam en raam in de topgevel.
Tevens bevindt zich op deze verdieping de was-/cv-ruimte.

Bouwjaar: 2018. Perceel: 380 m². Inhoud: ca. 687 m³. Woonoppervlakte: ca. 170 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 16 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 4 m². Verwarming: Remeha HR-combiketel (2018).
Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas. Energielabel: A.

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Keistraat 31 - GEESTEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2018
  • Woonoppervlakte:
    170 m²
  • Perceeloppervlakte:
    380 m²
  • Inhoud:
    687 m³